Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέγκυ Ζήνα - Χρήστος Νικολόπουλος: Ξεκινούν τις κοινές συναυλίες τους από τον Πειραιά στο "μαγικό" μουσικό show

Κλείσε σήμερα την θέση σου!

6 Ιουνίου 2022 09:58
Πέγκυ Ζήνα - Χρήστος Νικολόπουλος: Ξεκινούν τις κοινές συναυλίες τους από τον Πειραιά στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο σημαντικές λαϊκές φωνές ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου, από το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Ο λόγος για τον Χρήστο Νικολόπουλο, ενός από τους σημαντικότερους δημιουργούς του λαϊκού μας τραγουδιού με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του και την Πέγκυ Ζήνα, μια λαϊκή τραγουδίστρια της νεώτερης γενιάς που κέρδισε την εμπιστοσύνη μεγάλων ονομάτων του είδους.

Οι δύο τους θα παρουσιάσουν μια μουσική παράσταση με δυνατές στιγμές από την προσωπική δισκογραφική πορεία τους. Συνθέσεις του Χρήστου Νικολόπουλου, χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά μας τραγουδισμένες μοναδικά από την Πέγκυ Ζήνα, αλλά και μεγάλες επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριο της εξαιρετικής ερμηνεύτριας.

Παράλληλα, μη χάσεις σήμερα στο Φάληρο τον Λάμπρο Φισφή στο μεγαλύτερο show της ζωής του.

Ώρα έναρξης: 21:15

Εισιτήρια: 17 ευρώ προπώληση, 20 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

Προπώληση εισιτηρίων

TICKET SERVICES

Πανεπιστημίου 39, Αθήνα | Tηλ. 2107234567

ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου, Πειραιάς (εντός του θεάτρου)
Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 10:00 - 14:00 | Τηλέφωνα ταμείου: 210 4143310

και ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr

Πέγκυ Ζήνα - Χρήστος Νικολόπουλος: Ξεκινούν τις κοινές συναυλίες τους από τον Πειραιά στο 'μαγικό' μουσιkό show

Επιτέλους αυτό που όλοι περιμέναμε: Βανδή και Θεοφάνους σε μία συναυλία όνειρο - Μην το χάσεις

Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Θεοφάνους, σε μία εκρηκτική συναυλία που αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική, συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής και θα ταξιδέψουν μουσικά στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Με την ευκαιρία ακούστε εδώ το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Άννας Βίσση, με τίτλο "Αίμα".

Η Δέσποινα Βανδή, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και δεκαετίες μας χαρίζει αλλεπάλληλες no1 επιτυχίες, θα δώσει φωνή στο καλοκαίρι μας μέσα από τις μοναδικές της ερμηνείες, με τραγούδια – σταθμούς της καριέρας της κι άλλα αγαπημένα κομμάτια, κάνοντάς μας να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο σπουδαίος συνθέτης και δημιουργός που έχει γράψει αμέτρητα διαχρονικά τραγούδια και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, δίνει το μοναδικό μουσικό του σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο συναρπαστικές μελωδίες.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους θα μεταφέρουν στη σκηνή την εξαιρετική καλλιτεχνική και προσωπική χημεία τους, η οποία μας έχει ήδη μαγέψει δισκογραφικά, μέσα από τις επιτυχίες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα» και «Που Λες», που κυκλοφορούν από την Panik Records και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο album της Δέσποινας Βανδή, με συνθέσεις του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Από τον Ιούνιο, οι δύο αγαπητοί καλλιτέχνες ξεκινούν τη μουσική τους βόλτα σε Ελλάδα και Κύπρο, έτοιμοι να μας χαρίσουν μία «εκρηκτική» μουσική συνάντηση γεμάτη εκπλήξεις, που θα φωτίσει τις καλοκαιρινές νύχτες μας!

Παραστάσεις:

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Τετάρτη 8 Ιουνίου

Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα

Εισιτήρια: VIP: 40 Ευρώ , Α' Ζώνη : 30 Ευρώ , Β' Ζώνη : 20 Ευρώ , Γ' Ζώνη: 18 Ευρώ , Δ' Ζώνη : 15 Ευρώ

Αγορές εισιτηρίων-κρατήσεις :https://www.viva.gr/tickets/music/ena-kalokairi-diadromi-premiera/

Τηλεφωνικό Κέντρο κρατήσεων: 211.1000.365
Έναρξη παράστασης: 21:15

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share