Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Πέθανε ο Μαρκ Λάνεγκαν

Σε ηλικία μόλις 57 άφησε την τελευταία του πνοή

22 Φεβρουαρίου 2022 22:58
Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Πέθανε ο Μαρκ Λάνεγκαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία μόλις 57 ετών πέθανε η «φωνή» των μεγάλων Screaming Trees, ο Μαρκ Λάνεγκαν.

Ένας εκπρόσωπος του καλλιτέχνη επιβεβαίωσε ότι εκείνος πέθανε στο σπίτι του στο Killarney της Ιρλανδίας. «Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν», σημείωσε ο εκπρόσωπος και συμπλήρωσε ότι «η οικογένεια ζητά από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή».

Η απίστευτη τούμπα πασίγνωστης τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή (video)

Νεκρή η 31χρονη τραγουδίστρια Jane Marczewski

Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια αυτή τη φορά στη μάχη με το καρκίνο η τραγουδίστρια Jane Marczewski και έφυγε από τη ζωή. Η 31χρονη που είχε αγαπήσει πολύ το αμερικάνικο κοινό μέσα από το America’s Got Talent είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και είχε συγκινήσει κριτές και κοινό.

Η νεαρή είχε σύμφωνα με πολλούς πολλές ελπίδες να κερδίσει το AGT αλλά χρειάστηκε να αποσυρθεί για να φροντίσει την υγεία της. Επίσης, πέθανε ο ηθοποιός Stewart Bevan!

Η Jame είχε συγκλονίσει τους κριτές του διαγωνισμού όταν ερμήνευσε δικό της κομμάτι αφιερωμένο στη μάχη με τον καρκίνο και είχε πάρει το Golden Buzzer. Το βίντεο της εμφάνισής της έφτασε τα 40 εκατομμύρια views στο YouTube. Η Marczewski διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού το 2017. Το 2019, της ανακοίνωσαν ότι έχει μόλις τρεις μήνες ζωής.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share