Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η FIX σε ακόμη μια νέα παρέα

«Πετάει» μαζί με τον Σταμάτη και την Ελεωνόρα!

10 Φεβρουαρίου 2022 13:13
Η FIX σε ακόμη μια νέα παρέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πέταξα». Το πρώτο τραγούδι από το ολοκαίνουριο άλμπουμ «Τι να λέμε τώρα» του Σταμάτη Κραουνάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, με την ευγενική χορηγία της μπύρας FIX Hellas, «πέταξε» προς τους φίλους- ακροατές τους.

Μια νέα παρέα δημιουργήθηκε, που βήμα-βήμα και νότα-νότα δημιούργησε ένα μοναδικό μουσικό οδοιπορικό, από την οποία η FIX δεν θα μπορούσε να λείπει!

Τι να λέμε τώρα γι’ αυτή τη συνεργασία…

Δύο από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού, συνδυάζουν το ταλέντο και το μεράκι τους και δημιουργούν ένα μοναδικό album με ξεχωριστά τραγούδια, που θα λατρέψετε. Και η FIX Hellas είναι εκεί, συνοδοιπόρος στην έμπνευση και στις μελωδίες που θα απολαύσουμε τσουγκρίζοντας ένα ποτήρι!

«Πέταξα» όλα τα περιττά μας τραγουδάνε η Ελεωνόρα και ο Σταμάτης, στο πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε, με ένα υπέροχο video clip. Η FIX μας καλεί να σηκώσουμε τα ποτήρια σ ’αυτό το σύνθημα, «πετώντας» ό,τι μας βαραίνει.

Ας χαμογελάμε με μουστάκια από αφρό, ας τσουγκρίζουμε δυνατά με τους ανθρώπους μας και ας ξαναγεμίζουμε τα ποτήρια μας με θετική σκέψη για την επόμενη μέρα.

FIX, Σταμάτης, Ελεωνόρα. Μια συνεργασία έμπνευση. Τι να λέμε τώρα…

Το album κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου 2022 με τίτλο «Τι να λέμε τώρα».

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share