Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οι surf διασκευές black metal τραγουδιών είναι αυτό που λείπει από την playlist σου!

Κι όμως υπάρχουν!

12 Ιουλίου 2019 13:08
Οι surf διασκευές black metal τραγουδιών είναι αυτό που λείπει από την playlist σου!

Ακούγεται λίγο παράδοξο, όμως είναι πραγματικότητα. Κάποιοι θεούληδες ακολούθησαν το πνεύμα του TRVE KVLT και διασκεύασαν νορβηγικά μπλακ μέταλ τραγούδια σε...surf μουσική!

Το πιο περίεργο βέβαια είναι πως το αποτέλεσμα είναι ωραίο! Αφαιρώντας την πολλή "σκοτεινιά" και τους αμφιλεγόμενους στίχους, καταλήγουμε σε ένα ευχάριστο κομμάτι με καλοκαιρινή διάθεση.

Τα ονόματα των τραγουδιών έχουν τροποποιηθεί για να ταιριάζουν με την surf θεματολογία (πχ Gate of Nanna -> Surf of Nanna), ενώ στα ονόματα των συγκροτημάτων έχουν προστεθεί άρθρα πριν τα ονόματα, αλλά και τελικά "-s" ώστε να παραπέμπουν στα surf συγκροτήματα των 60's πχ Burzum -> The Burzums.

Μπορείτε να ακούσετε μία λίστα με επιλεγμένες διασκευές εδώ:

Οι Metallica θα κυκλοφορήσουν...παιδικό βιβλίο!

Σε μια κίνηση που δεν θα μπορούσε να περιμένει πολύς κόσμος προέβη χθες το πασίγνωστο μέταλ συγκρότημα Metallica, ανακοινώνοντας στα social media τους την έκδοση του παιδικού βιβλίου "The ABCs of Metallica" ή στα Ελληνικά..."Η αλφάβητος των Metallica".

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας, "κάθε γράμμα θα ανταποκρίνεται σε μία στιγμή από το ταξίδι του συγκροτήματος. Από το "Garage Days" μέχρι το "Master of Puppets", αλλά και διάφορα ενδιαφέροντα facts για τα μέλη"

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου και μέρος των εσόδων θα πάει στο Ίδρυμα All Within My Hands.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κι όμως! Η επιτυχία της Florence & the Machine δεν είναι δική της!

Νέος δίσκος από τον Marilyn Manson!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Μουσικής στο Athensmagazine.gr

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share