Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι Metallica θα κυκλοφορήσουν...παιδικό βιβλίο!

"The ABCs of Metallica"

11 Ιουλίου 2019 16:16
Οι Metallica θα κυκλοφορήσουν...παιδικό βιβλίο!

Σε μια κίνηση που δεν θα μπορούσε να περιμένει πολύς κόσμος προέβη χθες το πασίγνωστο μέταλ συγκρότημα Metallica, ανακοινώνοντας στα social media τους την έκδοση του παιδικού βιβλίου "The ABCs of Metallica" ή στα Ελληνικά..."Η αλφάβητος των Metallica".

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας, "κάθε γράμμα θα ανταποκρίνεται σε μία στιγμή από το ταξίδι του συγκροτήματος. Από το "Garage Days" μέχρι το "Master of Puppets", αλλά και διάφορα ενδιαφέροντα facts για τα μέλη"

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου και μέρος των εσόδων θα πάει στο Ίδρυμα All Within My Hands.

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία των Beatles! (Photo)

Ο Σεπτέμβριος του 1969 ήταν ένας πολύ σημαντικός μήνας στην ιστορία της μουσικής, καθώς μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας, το ίσως σημαντικότερο συγκρότημα στην ιστορία, οι Beatles, αποφάσισαν να διαλυθούν όταν ο Τζον Λένον ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Όχι πολύ καιρό πριν, τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς έκαναν μία φωτογράφηση που αν κρίνουμε από τις εκφράσεις τους, ίσως και να ήξεραν ότι θα ήταν η τελευταία τους...

Σε μία πρόσφατη τους συνέντευξη στον Guardian, ο διάσημος φωτογράφος Ethan Russell μιλάει μεταξύ άλλων για την τελευταία φωτογραφία των θρυλικών "σκαθαριών". Ενδεικτικά τα λόγια του για τον Τζόρτζ Χάρισον: "Είχε τελειώσει τόσο πολύ γι' αυτόν. Δεν νομίζω ότι έκανε κάτι πέρα από το να κατσουφιάζει για 3 ώρες".

Η αλήθεια είναι ότι μια ματιά τον επιβεβαιώνει...

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share