Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αφροδίτη Μάνου:Σας υποδέχεται στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι

3 Ιουλίου 2012
Αφροδίτη Μάνου:Σας υποδέχεται στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι

Η σημαντική ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Αφροδίτη Μάνου επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο με μια μεγάλη συναυλία την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 21:00 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

«Πού πας καραβάκι με τέτοιο καιρό;». Ένας στίχος του Ζαχαρία Παπαντωνίου, από τα παιδικά μας χρόνια, γραμμένος στο αναγνωστικό της τρίτης δημοτικού, ξανάρχεται με την μουσική και τη φωνή της Αφροδίτης Μάνου στο σήμερα.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι με το καραβάκι της Αφροδίτης Μάνου, συνεπιβάτες τραγουδούν δικά της τραγούδια αλλά και δικά τους οι: Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Μηλιώκας, Θάνος Μικρούτσικος, Ευαγγελία Μουμούρη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ηρώ Σαία, Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ο Μιχάλης Ρέππας θα διαβάσει ένα κείμενό του, γραμμένο ειδικά γι' αυτή τη βραδιά. Άλλωστε, ήταν με μια παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου που επέστρεψε η τραγουδίστρια στο μουσικό προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Η ενορχήστρωση και επιμέλεια της 7μελούς ορχήστρας, ανήκουν στον Μανώλη Ανδρουλιδάκη, ενώ τη συνολική καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφουν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας.

Η Αφροδίτη Μάνου αφηγείται την ιστορία μιας γενιάς που ξεκίνησε με την μεταπολίτευση και έφτασε στο μνημόνιο με 40 τραγούδια.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 347551.

Newsroom ΔΟΛ

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share