Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας (22-28/2): Ο Ορλάντο Μπλουμ στο «Χέρι της Θείας Δίκης» και η «Εμπόλεμη Ζώνη» με τον Ράσελ Κρόου

Τι θα δούμε στα σινεμά;

23 Φεβρουαρίου 2024 11:09
Οι ταινίες της εβδομάδας (22-28/2): Ο Ορλάντο Μπλουμ στο «Χέρι της Θείας Δίκης» και η «Εμπόλεμη Ζώνη» με τον Ράσελ Κρόου
Από Ανθή Κουρεντζή

Σινεμά: Στις νέες ταινίες της εβδομάδας (22/2-28/2) θα δούμε δώδεκα συνολικά να κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Με την ευκαιρία, δείτε 10 ταινίες για του Αγίου Βαλεντίνου.

Υπέροχες Μέρες

Ο Χιραγιάμα εργάζεται ως καθαριστής δημόσιων τουαλετών στο Τόκιο. Οι μέρες του κυλούν πανομοιότυπα, δουλεύοντας, ακούγοντας μουσική, φωτογραφίζοντας τη φύση και διαβάζοντας. Μια ρουτίνα, την οποία θα χρωματίσουν ο καινούργιος βοηθός του και η επίσκεψη της νεαρής ανιψιάς του.

Το Χέρι της Θείας Δίκης

Ο Κας προσπαθεί να ζήσει μια ειλικρινή και ήσυχη ζωή, αλλά οι απερισκεψίες του αδελφού του τον αναγκάζουν να επιστρέψει στις υπηρεσίες της Μπιγκ Κατ, μιας αδίστακτης εγκληματία που ελέγχει την περιοχή.

Εμπόλεμη Ζώνη

Κατά τη διάρκεια μυστικής αποστολής, μια ομάδα Αμερικανών κομάντο που υποβοηθείται από drones παγιδεύεται σε μια αχανή ζούγκλα γεμάτη πάνοπλους τρομοκράτες.

Εκεί που το Κακό Παραμονεύει

Τα αδέλφια Πέδρο και Τζίμι ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο, δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της γύρω περιοχής. Το να την εκδιώξουν από τη γη τους, όμως, αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι φαντάζονταν.

Ένα Τέλος και Μια Αρχή

Καθώς μια περιβαλλοντική κρίση πλημμυρίζει τις μεγάλες βρετανικές πόλεις, ένα ζευγάρι και το νεογέννητό τους προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω γενικευμένου πανικού.

Ladies in Waiting

Οι εξομολογήσεις μιας ομάδας θεραπευτριών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής στο Δαφνί συναντά την καθημερινότητα των περιθαλπομένων του.

Η Μητέρα του Σταθμού

Τρεις γενιές μεταναστριών στη Γερμανία μιλούν για τις συνθήκες ζωής τους στην ξενιτειά και για τους λόγους που τις ώθησαν να ζήσουν μακριά από την πατρίδα τους.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share