Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας (30/11-6/12): Η «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και το δράμα «Πεσμένα Φύλλα»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

30 Νοεμβρίου 2023 09:52
Οι ταινίες της εβδομάδας (30/11-6/12): Η «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και το δράμα «Πεσμένα Φύλλα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Στις νέες ταινίες της εβδομάδας (30/11-6/12) θα δούμε δώδεκα συνολικά να κάνουν πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Με την ευκαιρία, δείτε την ταινία που έχει «αναστατώσει» το γυναικείο κοινό του Netflix.

Φόνισσα

Σε ένα νησί του 1900, η χήρα Χαδούλα, πολύτεκνη μάνα και γιαγιά, γίνεται βρεφοκτόνος κοριτσιών θέλοντας να τα σώσει από τη σκληρή μοίρα που τα περιμένει.

Callas - Paris, 1958

Στις 19 Δεκεμβρίου 1958, η Μαρία Κάλλας εμφανίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο παρισινό κοινό, δίνοντας ένα θριαμβευτικό ρεσιτάλ στην Όπερα Γκαρνιέ.

Σιωπηλή Οργή

Ένας πατέρας που χάνει τον μικρό του γιο σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε μέλη συμμοριών, ενώ ο ίδιος τραυματίζεται σοβαρά, ετοιμάζει μεθοδικά την αιματηρή εκδίκησή του.

Πεσμένα Φύλλα

Ένας αλκοολικός οικοδόμος και μια υπάλληλος σουπερμάρκετ αποφασίζουν, έπειτα από μια σειρά τυχαίων συναντήσεων, να πάνε μαζί σινεμά. Θέλουν να ανανεώσουν το ραντεβού τους, αλλά εκείνος θα χάσει το τηλέφωνό της.

Παιχνίδια Θανάτου

Ο μικρός γιος μιας δυσλειτουργικής οικογένειας από το Σάλεμ ανακαλύπτει ένα καταραμένο μαχαίρι, το οποίο παρασύρει τον κάτοχό του σε ένα θανάσιμο παιχνίδι.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share