Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Εντοπίστηκε 26 χρόνια μετά: Το σκηνοθετικό λάθος του «Τιτανικού» που δεν πρόσεξε κανείς αλλά έκανε... "μπαμ" (video)

Το εντοπίζεις εύκολα

26 Οκτωβρίου 2023 10:57
Εντοπίστηκε 26 χρόνια μετά: Το σκηνοθετικό λάθος του «Τιτανικού» που δεν πρόσεξε κανείς αλλά έκανε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη και στις πιο μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές μπορεί να γίνουν λάθη που δεν τα παρατηρεί κανείς ακόμη κι αν βγει η ταινία στη μεγάλη οθόνη.

Το ίδιο έχει συμβεί, φυσικά, και με την ταινία των πολλών εκατομμυρίων «Τιτανικός» στην οποία υπάρχει ένα λάθος που δεν πρόσεξαν οι υπεύθυνοι και μάλιστα είναι σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές, εκεί που ο Τζακ σώζει τη Ρόουζ που θέλει να πέσει από το κρουαζιερόπλοιο. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο ενώ στην αρχή δεν κρατάει το φόρεμά της στο κάγκελο, μετά από λίγα δευτερόλεπτα φαίνεται να το κρατάει. Με την ευκαιρία, δείτε την σοκαριστική αποκάλυψη ειδικού για το ναυάγιο του «Titan».

Εντοπίστηκε 26 χρόνια μετά: Το σκηνοθετικό λάθος του «Τιτανικού» που δεν πρόσεξε κανείς αλλά έκανε... 'μπαμ' (video)

Εντοπίστηκε 26 χρόνια μετά: Το σκηνοθετικό λάθος του «Τιτανικού» που δεν πρόσεξε κανείς αλλά έκανε... 'μπαμ' (video)

Ναυάγιο Titan: «Βόμβα» από τον Τζέιμς Κάμερον - Η απάντηση για το γύρισμα ταινίας βασισμένη στην τραγωδία

Ο Τζέιμς Κάμερον διέψευσε φήμες που τον ήθελαν να ετοιμάζει σειρά για την πρόσφατη τραγωδία με το υποβρύχιο της OceanGate που «χάθηκε» στον ναυάγιο του Τιτανικού. Ο Καναδός σκηνοθέτης χαρακτήρισε μάλιστα «προσβλητικούς» τους ισχυρισμούς για κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης δημοσίευσε στο Twitter ένα μήνυμα στους ακολούθους του το Σάββατο, αφού η Sun ανέφερε πως: «Ο σκηνοθέτης του DIVE DEEP Titanic, σε συνομιλίες με το μεγάλο δίκτυο streaming για τη δημιουργία δραματικής σειράς στο καταδικασμένο Titan Sub».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κάμερον «είναι η πρώτη επιλογή για σκηνοθέτης» ενός πρότζεκτ για τα γεγονότα στο υποβρύχιο Titan. «Διηγήθηκε την ιστορία του Τιτανικού με τόση συμπόνια, που μοιάζει φυσικό βήμα γι’ αυτόν να αναλάβει αυτό το έργο. Η αναδρομή των βημάτων όσων επέβαιναν στο υποβρύχιο Τιτάν είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήμα και πόροι σε αυτό».

Στην απάντησή του, ο Κάμερον είπε ότι «δεν απαντά συνήθως σε προσβλητικές φήμες στα μέσα ενημέρωσης, αλλά πρέπει τώρα».

«ΔΕΝ βρίσκομαι σε συζητήσεις για μια ταινία OceanGate, ούτε θα μιλήσω ποτέ», κατέληξε.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share