Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 26/10 - 1/11: Η δραματική ταινία «Ένα Καινούργιο Αύριο» και η περιπέτεια «The Killer»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

26 Οκτωβρίου 2023 09:22
Οι ταινίες της εβδομάδας 26/10 - 1/11: Η δραματική ταινία «Ένα Καινούργιο Αύριο» και η περιπέτεια «The Killer»
Από Ανθή Κουρεντζή

Σινεμά: Στιςνέες ταινίες της εβδομάδας (26/10 - 1/11) θα δούμε μεταξύ άλλων τo ιαταλογαλλικό δράμα «Ένα Καινούργιο Αύριο» και την περιπέτεια «The Killer». Με την ευκαιρία, δείτε πως πια το τσάμπα «πέθανε»: Το Netflix αυξάνει τις τιμές του!

Ένα Καινούργιο Αύριο

Ένας σκηνοθέτης του οποίου ο γάμος περνάει κρίση προσπαθεί να ολοκληρώσει την τελευταία του ταινία, πάνω στον αντίκτυπο που είχε στο Ιταλικό Κομμουνιστικό Κόμμα η εισβολή της Σοβιετικής Ένωσης στην Ουγγαρία το 1956.

Πορεία Προς τη Ρώμη

Ένας κινηματογραφικός αναστοχασμός πάνω στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκε ο κάλπικος μύθος της φασιστικής πορείας προς τη Ρώμη από τους μελανοχίτωνες του Μπενίτο Μουσολίνι το 1922.

Άκου Ποιος Μιλάει

Ο Φώτης είναι ένας life coach που δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε προσωπικό και επαγγελματικό αδιέξοδο. Ώσπου μια φωνή, η οποία ακούγεται μέσα στο μυαλό του, αρχίζει να του θυμίζει επιτακτικά ότι πρέπει να ζήσει επιτέλους τη ζωή του.

The Killer

Ένας μοναχικός επαγγελματίας δολοφόνος αποτυγχάνει σε μια αποστολή του και διαπιστώνει ότι έχει μπει στο στόχαστρο «συναδέλφων» του. Αποφασίζει να εντοπίσει αυτόν που διέταξε την εξόντωσή του, εξαπολύοντας ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό.

Arcadia 1900, Champagne d’ Orient

Η ιστορία της οικογένειας Παπανικολάου από τη Μαντίνεια, η οποία από το 1885 έως το 1935 παρήγαγε εξαιρετικό αφρώδη οίνο, δεν μπόρεσε όμως να μετατρέψει την Αρκαδία σε Καμπανία της Ανατολής.

Πέντε Νύχτες στου Φρέντι

Ένας νεαρός άντρας με τραυματικό παρελθόν προσλαμβάνεται ως νυχτοφύλακας σε μια εγκαταλειμμένη πιτσαρία που κρύβει ένα βίαιο μυστικό.

Αντίπαλος

Μια ιρανική οικογένεια μεταναστών διεκδικεί μόνιμη κατοικία στη Σουηδία, την ώρα που το κρυμμένο μυστικό του πατέρα πρόκειται να αποκαλυφθεί όταν γίνεται μέλος μιας ομάδας ελληνορωμαϊκής πάλης.

Μπάντι ο Ροκ Σταρ 3

Αν και αρχικά επιφυλακτικός, ο Μπάντι αποφασίζει να λάβει μέρος στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό Battle the Beat για να εμπνεύσει μια νέα γενιά ροκ σταρ.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share