Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Οι ταινίες της εβδομάδας 28/9 - 4/10: Η δραματική κομεντί «Γυρίσματα της τύχης» και η ταινία τρόμου «Saw X»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

28 Σεπτεμβρίου 2023 11:07
Οι ταινίες της εβδομάδας 28/9 - 4/10: Η δραματική κομεντί «Γυρίσματα της τύχης» και η ταινία τρόμου «Saw X»
Από Ανθή Κουρεντζή

Σινεμά: Στις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας θα δούμε μεταξύ άλλων την δραματική κομεντί «Γυρίσματα της τύχης» και την ταινία τρόμου «Saw X». Με την ευκαιρία, δείτε τις προβολές του Cine Νοσταλγία για αυτή την εβδομάδα.

Γυρίσματα της Τύχης

Ένας παθολογικά ζηλιάρης φτάνει στα άκρα όταν μαθαίνει πως η σύντροφό της τον απατάει με έναν παλαιό γνωστό της.

Saw X

Έχοντας καρκίνο σε τελικό στάδιο, ο Τζον Κρέιμερ αποφασίζει να δοκιμάσει μια πειραματική θεραπεία. Ταξιδεύει μέχρι το Μεξικό και υποβάλλεται σε εγχείρηση εγκεφάλου, αλλά καθώς αναρρώνει διαπιστώνει πως έχει πέσει θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης.

Ο Δημιουργός

Άνθρωποι και ρομπότ βρίσκονται σε δεκαετή πόλεμο, θύμα του οποίου έχει πέσει όλη η οικογένεια του πρώην στρατιώτη Τζόσουα. Όταν, όμως, αυτός πληροφορείται πως η σύζυγός του μπορεί να είναι τελικά ζωντανή, αναλαμβάνει να συμμετάσχει σε μια αποστολή ανεύρεσης και καταστροφής ενός «υπέρτατου όπλου» τεχνητής νοημοσύνης.

Μια Αιωνιότητα και μια Μέρα

Ο Αλέξανδρος, ένας ποιητής ο οποίος την επομένη πρόκειται να εισαχθεί στο νοσοκομείο, περνά το τελευταίο «ελεύθερο» εικοσιτετράωρό του περιπλανώμενος στη Θεσσαλονίκη, ενθυμούμενος μια μέρα οικογενειακής γιορτής της νεότητάς του και γνωρίζοντας ένα προσφυγόπουλο των φαναριών, το οποίο βοηθά να ξεφύγει από τη συμμορία που το εκμεταλλεύεται.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share