Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 8/6- 14/6: Η περιπέτεια «Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων» και το γαλλικό δράμα «Ένα Όμορφο Πρωινό»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

8 Ιουνίου 2023 10:06
Οι ταινίες της εβδομάδας 8/6- 14/6: Η περιπέτεια «Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων» και το γαλλικό δράμα «Ένα Όμορφο Πρωινό»
Από Ανθή Κουρεντζή

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν δύο, το «Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων» και η γαλλική δραματική ταινία «Ένα Όμορφο Πρωινό». Με την ευκαιρία, δείτε 5 θερινά σινεμά της Αθήνας με υπέροχη θέα.

Black Stone

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο αποτυπώνει την καθημερινότητα της Χαρούλας, μιας υπερπροστατευτικής Ελληνίδας μάνας που αναζητά το γιο της, δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη.

Ένα Όμορφο Πρωινό

Η Σαντρά είναι μια νεαρή μητέρα που μεγαλώνει μόνη την οκτάχρονη κόρη της, ενώ παράλληλα φροντίζει τον πατέρα της, που πάσχει από μια νευροεκφυλιστική ασθένεια. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει τις υποχρεώσεις της, συναντά έναν παλιό της φίλο, με τον οποίο ξεκινά μια παθιασμένη σχέση.

Να σου Γνωρίσω τους Γονείς μου

Αναποφάσιστοι αν πρέπει να προχωρήσουν σε γάμο, ο Άλεν και η Μισέλ καλούν τους δικούς τους σε κοινό οικογενειακό δείπνο για την πρώτη γνωριμία, αλλά και για να πάρουν όλοι μαζί την οριστική απόφαση. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, όμως, οι γονείς τους γνωρίζονται ήδη… αρκετά καλά.

Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων

Για να σώσουν το σύμπαν από τις σκοτεινές διαθέσεις του Γιούνικρον, οι Μάξιμαλς, ένα είδος φιλειρηνικών Τρανσφόρμερς, κρύβουν στη Γη ένα κλειδί με πανίσχυρες ιδιότητες. Όταν οι πιστοί στρατιώτες του Γιούνικορν το εντοπίζουν, οι Μάξιμαλς και οι Ότομποτς πρέπει να συμμαχήσουν για να προστατεύσουν το γαλαξία.

Master Gardener

Ο Νάρβελ είναι ένας ευσυνείδητος κηπουρός, ο οποίος φροντίζει με εξαιρετική επιμέλεια τον κήπο μιας αρχοντικής έπαυλης στη Λουιζιάνα. Όταν όμως η ιδιοκτήτριά του τού ζητά να προσλάβει ως βοηθό την ατίθαση ανιψιά της, η ήρεμη και τακτοποιημένη καθημερινότητά του θα ανατραπεί με βίαιο τρόπο.

Mafia Mamma

Μια απελπισμένη, ανικανοποίητη από την καθημερινότητά της Αμερικανίδα μαθαίνει ότι κληρονόμησε τον Ιταλό παππού της. Ταξιδεύοντας μέχρι τη Ρώμη, όμως, διαπιστώνει πως είναι η νέα αρχηγός μιας μαφιόζικης οικογένειας, την οποία θέλει να βγάλει άμεσα από τη μέση η αντίπαλη φαμίλια.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share