Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Οι ταινίες της εβδομάδας 1/6- 7/6: Ο «Spider-Man : Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν» και η κομεντί «Ευτυχισμένοι Μαζί» με την Έμα Τόμσον

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

2 Ιουνίου 2023 10:20
Οι ταινίες της εβδομάδας 1/6- 7/6: Ο «Spider-Man : Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν» και η κομεντί «Ευτυχισμένοι Μαζί» με την Έμα Τόμσον
Από Ανθή Κουρεντζή

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν δύο, ο «Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν» και η αγγλική κομεντί «Ευτυχισμένοι Μαζί». Με την ευκαιρία, δείτε περισσότερα για την παράσταση «Φουαγιέ» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν

Προσπαθώντας να συνδυάσει τη μυστική δράση του ως Σπάιντερμαν και τη σχολική καθημερινότητά του, ο Μάιλς Μοράλες επανασυνδέεται με την Γκουέν/Σπάιντεργουμαν και γίνεται μέλος μιας ομάδας υπερηρώων, οι οποίοι συνασπίζονται για να διασώσουν το αραχνο-σύμπαν από μια καινούργια απειλή.

Ο Μελισσοκόμος

Μετά το γάμο της κόρης του και την αναχώρηση του γιου του για σπουδές στην Αθήνα, ο Σπύρος, πρώην αντάρτης και νυν δάσκαλος σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, εγκαταλείπει τη δουλειά, το σπίτι και τη γυναίκα του, ξεκινώντας ένα ταξίδι ανά την Ελλάδα μαζί με τα μελίσσια του.

Ευτυχισμένοι Μαζί

Μια ντοκιμαντερίστρια συγκρούεται με τα «πιστεύω» και τα συναισθήματά της, όταν ξεκινά να κινηματογραφεί έναν παλιό φίλο της που ετοιμάζεται να παντρευτεί με συνοικέσιο.

Τα Άνθη στα Άνθη

Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να φύγει για το εξωτερικό. Συναντιέται με τη Σοφία σ’ ένα αθηναϊκό πάρκο και περνούν μαζί τις τελευταίες ώρες πριν πάρει το λεωφορείο για το αεροδρόμιο.

Αγάπη και Μίσος

Η Αλίς είναι ηθοποιός, ενώ ο αδελφός της Λουί λογοτέχνης που έχει αποτραβηχτεί στην εξοχή. Αποξενωμένοι μεταξύ τους, έχουν να συναντηθούν για περισσότερα από είκοσι χρόνια, αλλά ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα των γονιών τους θα αναγκαστούν να βρεθούν ξανά ο ένας απέναντι στον άλλον.

Ο Μεγαλόδοντας

Ένας υπάλληλος αμερικανικής πετρελαϊκής εταιρείας ταξιδεύει οικογενειακώς στο Μεξικό για την επιθεώηση μιας εξέδρας πετρελαίου, όπου και εγκλωβίζεται εξαιτίας των ανελέητων επιθέσεων ενός υπερμεγέθους καρχαρία.

Πρόσκληση σε Φόνο

Μια ανθοκόμος που μελετά φανατικά αστυνομικές υποθέσεις προσκαλείται για αδιευκρίνιστο λόγο στην έπαυλη ενός αριστοκράτη μαζί με πέντε ακόμα αγνώστους. Όταν ένας εξ αυτών δολοφονείται μυστηριωδώς, καλείται να αναλάβει δράση.

Ο Μπαμπούλας

Ένας χήρος ψυχολόγος δέχεται έναν διαταραγμένο ασθενή, ο οποίος φεύγοντας αφήνει πίσω του ένα σκοτεινό πνεύμα που στοιχειώνει το σπίτι-γραφείο και στοχοποιεί τις κόρες του.

Το Έγκλημά μου

Μια φτωχή ηθοποιός ομολογεί ότι δολοφόνησε έναν σημαντικό θεατρικό παραγωγό, αλλά αθωώνεται καθώς αποδεικνύει ότι βρισκόταν σε άμυνα. Η δημοσιότητα της δίκης γίνεται το εφαλτήριο για μια λουσάτη επαγγελματική καριέρα, αλλά έχει πει πράγματι την αλήθεια;

Επίδοξοι Κληρονόμοι

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πλουτίσουν, δύο αδελφές αποφασίζουν να κερδίσουν πάση θυσία την εύνοια της ετοιμοθάνατης θείας τους, ώστε να τσεπώσουν την κληρονομιά της. Αγνοούν, όμως, ότι ακριβώς το ίδιο σκέφτονται και μερικοί ακόμα συγγενείς τους.

Το Αγόρι

Ο δεκάχρονος Τόσιο ζει μια ζωή με την οικογένειά του στο δρόμο. Σκηνοθετώντας αυτοκινητικά ατυχήματα, στα οποία υποδύονται τους τραυματίες, εκβιάζουν τους οδηγούς για να μην τους καταγγείλουν στην αστυνομία.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share