Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 18/5- 24/5: Η μεγάλη επιστροφή των Μαχητών των Δρόμων «Fast X» και η δραματική γαλλική ταινία «Ο τελευταίος χορός»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

18 Μαΐου 2023 09:43
Οι ταινίες της εβδομάδας 18/5- 24/5: Η μεγάλη επιστροφή των Μαχητών των Δρόμων «Fast X» και η δραματική γαλλική ταινία «Ο τελευταίος χορός»
Από Ανθή Κουρεντζή

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν δύο ταινίες, το νέο sequel των Μαχητών των Δρόμων «Fast X» και η γαλλική δραματική ταινία «Ο τελευταίος χορός». Με την ευκαιρία, δείτε μάθετε περισσότερα για την παράσταση «Φουαγιέ» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Fast X

Ένας πανίσχυρος εχθρός ορκίζεται να αφανίσει τον Ντόμινικ Τορέτο, την οικογένεια και την αυτοκινητο-συμμορία του, κυνηγώντας τον επιδέξιο παράνομο οδηγό σε κάθε γωνιά της Γης.

Ο Τελευταίος Χορός

Ένας επικίνδυνος τραυματισμός και μια οδυνηρή απιστία αναγκάζουν μια ταλαντούχα μπαλαρίνα να βρει καινούργιο νόημα στην πληγωμένη επαγγελματική και προσωπική ζωή της.

Το Τεστ

Ένα παντρεμένο ζευγάρι τριαντάρηδων με οικονομικά προβλήματα επισκέπτεται έναν παλιό φίλο, ο οποίος έχει γίνει πάμπλουτος, και με αφορμή το δίλημμα ενός βιβλίου αυτοβοήθειας τους βάζει να αποφασίσουν αν θέλουν εκατό χιλιάδες ευρώ τώρα ή ένα εκατομμύριο σε δέκα χρόνια.

Νυρεμβέργη

Ένας νεαρός Σοβιετικός αξιωματικός αποστέλλεται ως μεταφραστής από το Βερολίνο στην Νυρεμβέργη, όπου θα διεξαχθεί η δίκη των κορυφαίων ναζί εγκληματιών πολέμου. Ενώ αναζητά τον χαμένο στον πόλεμο αδελφό του, θα παρασυρθεί σε μια ύποπτη ερωτική ιστορία και θα μπλεχτεί σε μια περίπλοκη συνωμοσία.

Σιμόν Βέιλ: Η Γυναίκα του Αιώνα

Επιζήσασα του Ολοκαυτώματος, πολιτικός αφοσιωμένη στο ευρωπαϊκό όραμα και υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Σιμόν Βέιλ θυμάται την περιπετειώδη διαδρομή της ζωής της καθώς γράφει τα απομνημονεύματά της.

Ο Σοφέρ της Κυρίας Μαντλέν

Ο Σαρλ, ένας ταξιτζής με οικονομικά προβλήματα, παίρνει κούρσα την 92χρονη Μαντλέν, η οποία αφήνει το σπίτι της για να μπει σε οίκο ευγηρίας. Η διαδρομή θα εξελιχθεί σε μια ολοήμερη περιήγηση στο Παρίσι που θα αλλάξει τη ζωή τους.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share