Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 4/5- 10/5: Η περιπέτεια φαντασίας «Oι Φύλακες του Γαλαξία 3» και η ισραηλινή ταινία «Η Βαλέρια παντρεύεται»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

4 Μαΐου 2023 10:07
Οι ταινίες της εβδομάδας 4/5- 10/5: Η περιπέτεια φαντασίας «Oι Φύλακες του Γαλαξία 3» και η ισραηλινή ταινία «Η Βαλέρια παντρεύεται»
Από Ανθή Κουρεντζή

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν δύο ταινίες, η ισραηλινή ταινία «Η Βαλέρια Παντρεύεται» και η ταινία φαντασίας «Oι Φύλακες του Γαλαξία 3». Με την ευκαιρία, δείτε μάθετε περισσότερα για την παράσταση «Φουαγιέ» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Oι Φύλακες του Γαλαξία 3

Ο Πίτερ Κουίλ, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Γκαμόρα, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του ώστε να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους.

Έμμονες ώρες στον Τόπο της Πραγματικότητας

Μια μυστική εξομολόγηση της πρωτοπόρου φεμινίστριας σκηνοθέτιδας Αντουανέττας Αγγελίδη στην κόρη της Ρέα Βαλντέν, και στον κόσμο. Για το βλέμμα, τη ζωή, τα οράματα και τις ταινίες της, και το συγκλονιστικό βίωμα της τύφλωσης.

Απλώς Υπέροχη

Η Χέντβιχ είναι κόρη του υπερήρωα Σούπερ Λιοντάρι, ο οποίος προστατεύει την πόλη τους χωρίς κανείς να γνωρίζει την ταυτότητά του. Εκείνη ξέρει πως θα τον διαδεχτεί, αν και προς το παρόν είναι μια απλή μαθήτρια, χωρίς ξεχωριστές δεξιότητες. Ο πατέρας της, όμως, αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον φαντασμένο εξάδελφό της.

Η Βαλέρια Παντρεύεται

Η Κριστίνα είναι μια Ουκρανή, η οποία έχει παντρευτεί στο Ισραήλ μέσω διαδικτυακά κανονισμένου γάμου. Αναζητώντας ανάλογη τύχη, η αδελφή της Βαλέρια την επισκέπτεται για να γνωρίσει τον δικό της μέλλοντα σύζυγο.

Saison Morte

Χειμώνας στη Μήλο. Οι αστυνομικοί βρίσκουν σ’ ένα απομονωμένο ξενοδοχείο δύο νεκρούς κι έναν τραυματισμένο. Από το νοσοκομείο, ο τελευταίος αρχίζει να τους αφηγείται μια περίπλοκη, μυστηριώδη ιστορία.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share