Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 6/4- 12/4: Το θρίλερ «Ο Άντρας στο Υπόγειο» και η δραματική ταινία «Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

6 Απριλίου 2023 10:09
Οι ταινίες της εβδομάδας 6/4- 12/4: Το θρίλερ «Ο Άντρας στο Υπόγειο» και η δραματική ταινία «Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν δύο ταινίες, το γαλλικό θρίλερ «Ο Άντρας στο Υπόγειο» και την δραματική ταινία «Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι». Με την ευκαιρία, δείτε τις ταινίες και τις σειρές που έρχονται στο Netflix μέσα στον Απρίλιο.

Flux Gourmet

Μια αβάν-γκαρντ καλλιτεχνική κολεκτίβα, η οποία στεγάζεται σε ένα ινστιτούτο αφιερωμένο στις μαγειρικές και διατροφικές επιδόσεις, μπλέκεται σε αγώνες εξουσίας, καλλιτεχνικές βεντέτες και γαστρεντερικές διαταραχές.

Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι

Στα 37 του χρόνια, ο Ρώσος συνθέτης Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι δέχεται να παντρευτεί την πρώην μαθήτριά του Αντονίνα Μαλιούκοβα, χωρίς να νιώθει γι’ αυτήν την παραμικρή έλξη. Συνεχίζει να συναναστρέφεται νεότερούς του άντρες και έξι εβδομάδες μετά την εγκαταλείπει, κάτι το οποίο εκείνη αρνείται να δεχτεί.

Η Εθελόντρια

Η Μαρίσα Σόλα, μια 65χρονη Ισπανίδα γιατρός που μόλις συνταξιοδοτήθηκε, φτάνει στην Ελλάδα για να δουλέψει εθελοντικά σε μια προσφυγική δομή. Εκεί, όμως, θα έρθει αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που δεν φανταζόταν ποτέ.

Ο Άντρας στο Υπόγειο

Ένα ζευγάρι Γάλλων εβραϊκής καταγωγής πουλά την αποθήκη του διαμερίσματός του σε έναν πρώην δάσκαλο ιστορίας, ο οποίος αποδεικνύεται ένθερμος αντισημιτικός συνωμοσιολόγος. Έντρομοι, προσπαθούν να ακυρώσουν την πώληση, ενώ εκείνος γίνεται φίλος της έφηβης κόρης τους.

Air: Κυνηγώντας Ένα Θρύλο

Για να λανσάρει το καινούργιο παπούτσι της Nike, ο πωλητής Σόνι Βακάρο έχει μια ιδέα: να το συνδέσει με ένα ανερχόμενο ταλέντο του μπάσκετμπολ. Πρέπει όμως πρώτα να πείσει τους ανωτέρους του και κατόπιν τον ίδιο τον Μάικλ Τζόρνταν.

Το Φωτογραφείο του Μπαμπά μου

Η Βάνια Τλούπα αφηγείται τη ζωή και το έργο του πατέρα της Τάκη Τλούπα, φωτογράφου, ο οποίος κατέγραψε μοναδικά τη μεταπολεμική πραγματικότητα της θεσσαλικής υπαίθρου και τους ανθρώπους της.

Super Mario Bros: Η Ταινία

Οι αδελφοί Μάριο κι ο Λουίτζι, υδραυλικοί στο Μπρούκλιν, ταξιδεύουν ως τη Μανιταροχώρα, η οποία δέχεται την επίθεση του αδυσώπητου ερπετο-βασιλιά Μπόουζερ.

Ο Εξορκιστής του Βατικανού

Ο ιερέας Γκαμπριέλε Άμορθ, αρχιεξορκιστής του Βατικανού, ερευνά το δαιμονισμό ενός νεαρού αγοριού και έρχεται αντιμέτωπος με μια αιωνόβια συνωμοσία που η Αγία Έδρα προσπάθησε για αιώνες να κρατήσει κρυφή.

Γλυκιά Καταστροφή

Η Άμπι είναι μια συντηρητική κοπέλα που προσπαθεί να ξεχάσει το σκοτεινό παρελθόν της. Όταν όμως πάει στο κολέγιο και γνωρίσει το γοητευτικό και επικίνδυνο Τράβις, όλα στη ζωή της θα ανατραπούν.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share