Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 30/3- 5/4: Από την περιπέτεια φαντασίας «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» μέχρι το Μαροκινό δράμα «Το Μπλε Καφτάνι»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

30 Μαρτίου 2023 10:38
Οι ταινίες της εβδομάδας 30/3- 5/4: Από την περιπέτεια φαντασίας «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» μέχρι το Μαροκινό δράμα «Το Μπλε Καφτάνι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν δύο ταινίες, το την δραματική ταινία μαροκινής παραγωγής «Το Μπλε Καφτάνι» και την περιπέτεια φαντασίας «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών» με τον Κρις Πάιν και την Μισέλ Ροντρίγκεζ. Με την ευκαιρία, δείτε τις ταινίες και τις σειρές που έρχονται στο Netflix μέσα στον Απρίλιο.

Το Μπλε Καφτάνι

Ο Χαλίμ και η Μίνα διατηρούν ένα παραδοσιακό κατάστημα με καφτάνια στο Σαλέ του Μαρόκου. Για να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς πελάτες, προσλαμβάνουν ως μαθητευόμενο έναν ταλαντούχο νεαρό, η παρουσία του οποίου αναστατώνει τον Χαλίμ.

Ζλάταν

Παιδί Βαλκάνιων μεταναστών, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μεγαλώνει στο Μάλμε της Σουηδίας, έχοντας ως μόνη διέξοδό του το ποδόσφαιρο. Ταλαντούχος, αλλά εγωιστής και ανυπότακτος, είναι αποφασισμένος να φτάσει στην κορυφή με τους δικούς του όρους.

Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών

Παγιδευμένος από έναν διεφθαρμένο άρχοντα, ένας χαρισματικός κλέφτης ξεκινάει, παρέα με μια χούφτα ετερόκλητων χαρακτήρων, την αναζήτηση μιας μυθικής περικεφαλαίας, η οποία θα τον βοηθήσει να εκδικηθεί και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της μονάκριβης κόρης του.

Ανθρωπόπαυση

Ένα οδοιπορικό από τη μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη της Σύμης ως τη Νέα Υόρκη του πανδημικού λοκντάουν και από τη θρησκευτική πίστη στην επιστημονική γνώση.

Τα Οχτώ Βουνά

Ο εντεκάχρονος Πιέτρο, μεγαλωμένος στο Τορίνο, θα περάσει ένα καλοκαίρι στις Άλπεις και θα γίνει φίλος με τον συνομήλικό του Μπρούνο, το μοναδικό παιδί ενός σχεδόν εγκαταλειμμένου ορεινού χωριού. Τα χρόνια που ακολουθούν, ο Μπρούνο παραμένει στη μοναχική, αλλά ελεύθερη ζωή του βουνού, ενώ ο Πιέτρο περιπλανιέται, αναζητώντας τον προορισμό του. Η φιλία τους, όμως, διατηρείται ζωντανή.

Ο Άρχοντας των Μυρμηγκιών

Στην Ιταλία του ’60, ο νεαρός Ετόρε γοητεύεται από το δραματουργό, ποιητή και εντομολόγο Άλντο Μπραϊμπάντι, με τον οποίο γίνονται εραστές. Η οικογένεια του Ετόρε, όμως, αντιδρά έντονα και οδηγεί τον Μπραϊμπάντι σε δίκη βάσει ενός αναχρονιστικού νόμου περί αποπλάνησης.

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village

Αφού η οικογένειά του δολοφονήθηκε και η αδερφή του μετατράπηκε σε δαίμονα, ο Ταντζίρο Καμάντο θα ενταχθεί στο Σώμα Φονιάδων Δαιμόνων για να την επαναφέρει στην ανθρώπινη μορφή της.

H Bασίλισσα της Νέας Υόρκης

Από τα τέλη του ’60 μέχρι τα μέσα του ’80, ένα ήταν το κορυφαίο όνομα στο κύκλωμα των πορνοσινεμά στην Times Square της Νέας Υόρκης: Τσέλι Γουίλσον. Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η εκκεντρική Ελληνοεβραία, μετανάστρια, επιχειρηματίας, ευεργέτιδα έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία χάρη στο δαιμόνιο επιχειρηματικό της πνεύμα και την αστείρευτη προσωπικότητά της, που την ανέδειξαν σε μια από τις πιο χαρισματικές φιγούρες του χώρου.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share