Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 16/3 - 22/3: Η νοτιοκορεάτικη ταινία «Τυχερό Αστέρι» και το Γαλλικό δράμα «Παρίσι Ξανά»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

16 Μαρτίου 2023 10:14
Οι ταινίες της εβδομάδας 16/3 - 22/3: Η νοτιοκορεάτικη ταινία «Τυχερό Αστέρι» και το Γαλλικό δράμα «Παρίσι Ξανά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν δύο ταινίες, το «Τυχερό Αστέρι» και το «Παρίσι Ξανά». Με την ευκαιρία, δείτε τις ταινίες και τις σειρές που έρχονται στο Netflix μέσα στον Μάρτιο.

Τυχερό Αστέρι

Μια νεαρή αποφασίζει να δώσει κρυφά το νεογέννητο παιδί της σε μια εκκλησία για υιοθεσία, αλλά ανακαλύπτει πως δυο απατεώνες κλέβουν τα μωρά για να τα πουλήσουν και ξεκινά μαζί τους ένα οδικό ταξίδι προς άγραν αγοραστών, με δυο αστυνομικίνες να βρίσκονται στο κατόπι τους.

Παρίσι Ξανά

Επιζώσα τρομοκρατικής επίθεσης σε ένα μπιστρό, τρεις μήνες μετά, η Μιά δεν μπορεί ακόμα να θυμηθεί τα γεγονότα εκείνης της νύχτας. Επιστρέφει διαρκώς στις αναμνήσεις της, αλλά φοβάται μήπως ανακαλύψει κάτι σοκαριστικά επώδυνο.

Σκάρλετ

Ένας Γάλλος ξυλουργός επιστρέφει από το μέτωπο του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο χωριό του, για να ανακαλύψει ότι η γυναίκα του πέθανε στη γέννα, αφήνοντας τη νεογέννητη κόρη τους στη φροντίδα της ανύπαντρης ιδιοκτήτριας μιας φάρμας.

Ξεριζωμένοι

Εφτά εξομολογήσεις που αντιστοιχούν σε αντίστοιχες ιστορίες ξεριζωμών από το 1940 έως το 2021 και από το Αφγανιστάν έως την Ισπανία, τον Ινδικό ωκεανό και τη Σοβιετική Ένωση.

65

Ύστερα από μια σύγκρουση με αστεροειδή, το σκάφος του πιλότου Μιλς συντρίβεται σ’ έναν άγνωστο πλανήτη. Τη Γη πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.

Shazam! Η Οργή των Θεών

Δύο αρχαίες θεές κλέβουν ένα μαγικό σκήπτρο και σκορπώντας την καταστροφή αναζητούν τον «Καρπό της Ζωής», με τον οποίο θα γίνουν παντοδύναμες. Ο δρόμος τους θα τις φέρει αντιμέτωπες με τον Σαζάμ και την υπερηρωική εφηβο-παρέα του, τη μόνη ελπίδα σωτηρίας του πλανήτη.

Εξορία

Ο Άρης προσπαθεί να φύγει από την Ελλάδα με μια βάρκα. Διασώζεται από πνιγμό και επιστρέφει σε μια πραγματικότητα όπου ο αγώνας για επιβίωση είναι ένας ζωντανός εφιάλτης.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share