Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 26/01 - 01/02: Η «Νοσταλγία», «Η Χαρά του Θεού» και η δυναμική περιπέτεια με τον Τζέραρντ Μπάτλερ «Εκτός Ελέγχου»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

26 Ιανουαρίου 2023 09:54
Οι ταινίες της εβδομάδας 26/01 - 01/02: Η «Νοσταλγία», «Η Χαρά του Θεού» και η δυναμική περιπέτεια με τον Τζέραρντ Μπάτλερ «Εκτός Ελέγχου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις νέες ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν δύο δραματικές ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στο τελευταίο Φεστιβάλ των Καννών, η «Νοσταλγία» και «Η Χαρά του Θεού», ενώ δεν θα περάσει απαρατήρητη και η δυναμική περιπέτεια με τον Τζέραρντ Μπάτλερ «Εκτός Ελέγχου».

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 10 + 1 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στο σινεμά το 2023.

Η Χώρα του Θεού

Στα τέλη του 19ου αιώνα, ένας νεαρός Δανός ιερέας ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ισλανδίας με στόχο να χτίσει μια εκκλησία, αλλά και να φωτογραφίσει τους κατοίκους της.

Νοσταλγία

Ύστερα από 40 χρόνια, ο Φελίτσε επιστρέφει στη Νάπολη. Ξανασυναντά τη μητέρα του, γερασμένη πλέον, περιπλανιέται στα γνώριμά του μέρη και αναζητά τον φίλο του Ορέστη, ο οποίος έχει γίνει αρχηγός μιας από τις φαμίλιες της Καμόρα.

Εκτός Ελέγχου

Ο έμπειρος πιλότος Μπρόντι Τόρανς καταφέρνει να προσγειώσει το χτυπημένο από κεραυνό αεροπλάνο του σε ένα νησί των Φιλιππίνων. Με έκπληξη, όμως, αυτός και οι επιβάτες θα διαπιστώσουν πως έχουν βρεθεί σε μια ζούγκλα που ελέγχεται από παραστρατιωτικούς, οι οποίοι θέλουν να τους απαγάγουν για λύτρα.

Joyland

Ο μικρότερος γιος μιας παραδοσιακής πακιστανικής οικογένειας πιάνει δουλειά ως χορευτής στο σόου μιας τρανς, την οποία και ερωτεύεται.

Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα

Η Σούζου είναι μια ντροπαλή μαθήτρια γυμνασίου, η οποία όταν μπαίνει στο «U», έναν απέραντο εικονικό κόσμο, μετατρέπεται στη διαδικτυακή της προσωπικότητα Μπελ, μια παγκοσμίως αγαπημένη τραγουδίστρια.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share