Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι καλύτερες ταινίες της Marvel, σύμφωνα με τους αναγνώστες του AthensMagazine

Εσείς ποια βάζετε πρώτη στη λίστα;

10 Ιανουαρίου 2023 10:55
Οι καλύτερες ταινίες της Marvel, σύμφωνα με τους αναγνώστες του AthensMagazine
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Marvel έχει δημιουργήσει μερικούς από τους πιο διάσημους και αγαπημένους υπερήρωες, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν κάποιοι όπως ο Iron Man, ο Thor, ο Halk, ο Captain America, ο Spider Man και o Deadpool. Εσάς ποιος είναι ο αγαπημένος σας υπερήρωας;

Οι αναγνώστες του AthensMagazine, ψήφισαν τις αγαπημένες τους ταινίες από Marvel, με τον Iron Man, να συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους, ενώ ακολουθούν ο Deadpool, ο Thor, ο Captain America και ο Spider-Man.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux».

Iron Man

O δισεκατομμυριούχος βιομήχανος και εφευρέτης Τόνι Σταρκ, πρόεδρος της μεγαλύτερης Αμερικανικής εταιρείας όπλων, έχει αποκτήσει τεράστια φήμη καθώς προασπίζεται με επιτυχία τα Αμερικανικά συμφέροντα παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια όμως μιας επίδειξης όπλων, ο Σταρκ πέφτει θύμα απαγωγής από στασιαστές και όλη του η ζωή ξαφνικά αλλάζει.

Όταν αυτοί τον διατάζουν να φτιάξει ένα καταστροφικό όπλο για το μυστηριώδη επικεφαλής τους, ο Σταρκ βρίσκει την ευκαιρία και κατασκευάζει μια πανοπλία με τη βοήθεια της οποίας κατορθώνει και δραπετεύει. Επιστρέφοντας στην Αμερική, ο Σταρκ πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και τις μέχρι τότε αποφάσεις του προκειμένου να αλλάξει, παρά τις αντιρρήσεις του στενού του συνεργάτη, τους στόχους της Βιομηχανίας του.

Παράλληλα τελειοποιεί και την πανοπλία του. Με τη συνδρομή της προσωπικής του βοηθού και ενός έμπιστου στρατιωτικού, ο Σταρκ αποκαλύπτει μια συνομωσία με παγκόσμιες συνέπειες και πλέον, σκοπός της ζωής του γίνεται η προστασία του κόσμου και η επανόρθωση όλων των αδικιών, κάτι που επιτυγχάνει μέσω του alter ego του, του Iron Man.

Deadpool

Ο Ουέιντ Ουίλσον είναι ένας πρώην πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρος, ο οποιος όταν μαθαίνει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την κοπέλα του, τη Βανέσα.

Μη έχοντας άλλες επιλογές, αποφασίζει να δοκιμάσει ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα για να θεραπευθεί, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενε και το πείραμα τον αφήνει παραμορφωμένο, φυλακισμένο, αλλά και με την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα.

Παρόλο που καταφέρνει να αποδράσει από το εργαστήριο-φυλακή όπου έγινε το πείραμα, ο Ουέιντ δεν τολμά να προσεγγίσει και πάλι τη Βανέσα και απομένει χωρίς ίχνος της παλιάς του ζωής. Οπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, υιοθετεί το alter ego Deadpool και αποφασίζει να κυνηγήσει τον άνδρα που κατέστρεψε τη ζωή του.

Thor

Ο Θορ, γιος του βασιλιά Οντίν του κόσμου του Aσγκαρντ, ετοιμάζεται να ανέβει στον θρόνο πριν η παρορμητικότατα, η αλαζονεία και οι μηχανορραφίες του φθονερού αδελφού του, τον στείλουν εξόριστο στη γη, δίχως τις δυνάμεις ή το σφυρί του.

Η συναναστροφή του με τους θνητούς και η γνωριμία του με μια όμορφη αστροφυσικό, θα τον διδάξουν την ανθρωπιά και την σύνεση και θα τον καταστήσουν ικανό να κρατήσει και πάλι το παντοδύναμο σφυρί του και να επιστρέψει για να υπερασπιστεί τον κόσμο του από τις δυνάμεις του κακού.

Captain America: Civil War

Έπειτα από ένα επεισόδιο με παράπλευρες απώλειες στη Νιγηρία, 117 χώρες του ΟΗΕ καταθέτουν ένα Σύμφωνο που επιχειρεί να ελέγξει τη δράση των Εκδικητών, δηλαδή της επίλεκτης ομάδας υπερηρώων που εγγυάται(;) την παγκόσμια ειρήνη.

Ενώ ο Iron Man δείχνει θετικός σε αυτήν την εξέλιξη, ο Captain America αρνείται να υπογράψει οποιοδήποτε χαρτί περιορίζει τη δράση του. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές μοιάζει αναπόφευκτη, την ίδια στιγμή που ένας εξωτερικός εχθρός έχει βάλει μπροστά το δικό του σχέδιο αποσταθεροποίησης...

Avengers: Endgame

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Thanos, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα στο τελευταία κεφάλαιο του μεγάλου επιλόγου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του

Αποφασισμένος (μετά τον θάνατο του Τόνι Σταρκ) να βάλει έστω για λίγο στη ναφθαλίνη τη στολή τού Spider-Man, ο Πίτερ Πάρκερ επιθυμεί να φύγει με την παρέα τού σχολείου του σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ευρώπη. Τα μυστήρια πλάσματα που σπέρνουν τον όλεθρο στη Γηραιά Ήπειρο, όμως, δε λένε να τον αφήσουν σε ησυχία.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share