Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 29/12 - 04/01: Το βιογραφικό δράμα «Στη Σκιά του Καραβάτζιο» και το βιογραφικό μουσικό δράμα «I Wanna Dance with Somebody»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

29 Δεκεμβρίου 2022 09:11
Οι ταινίες της εβδομάδας 29/12 - 04/01:  Το  βιογραφικό δράμα «Στη Σκιά του Καραβάτζιο» και το βιογραφικό μουσικό δράμα «I Wanna Dance with Somebody»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν, το βιογραφικό δράμα του Μικέλε Πλασίντο «Στη Σκιά του Καραβάτζιο» και το βιογραφικό μουσικό δράμα «I Wanna Dance with Somebody», για τη Γουίτνεϊ Χιούστον.

Η Ιστορία Μιας Μυθιστοριογράφου

Μια συγγραφέας επισκέπτεται ένα βιβλιοπωλείο, το οποίο διευθύνει μια συνάδελφος που έχει καιρό να δει. Σε μια βόλτα θα γνωρίσει πρώτα ένα σκηνοθέτη και κατόπιν μια ηθοποιό, την οποία θα προσπαθήσει να πείσει να κάνουν μαζί μια ταινία.

Στη Σκιά του Καραβάτζιο

Στις αρχές του 17ου αιώνα, ο καταδικασμένος σε θάνατο Καραβάτζιο έχει καταφύγει από τη Ρώμη στη Νάπολη. Καθώς ζητά χάρη από τον πάπα, εκείνος αναθέτει σε έναν έμπιστό του να ερευνήσει τη ζωή του διάσημου, μα «βλάσφημου» ζωγράφου.

Γάμος Μετ Εμποδίων

Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί σε εξωτική τοποθεσία, όπου καταφθάνουν μαζικά τα εκκεντρικά μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, από του πουθενά, θα βρεθούν σε μια παλαβή κατάσταση ομηρείας, η οποία θα οδηγήσει τις σχέσεις τους στα άκρα.

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Η διαδρομή της Γουίτνι Χιούστον από κορίτσι γκόσπελ χορωδιών στο Νιου Τζέρσεϊ μέχρι την κορυφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share