Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux»

Ανατριχιαστική εικόνα!

12 Δεκεμβρίου 2022 10:21
Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα γυρίσματα της νέα ταινίας «Joker», ξεκίνησαν και επίσημα, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα, ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς, μέσα από μία φωτογραφία του Xοακίν Φίνιξ, να έχει πάρει θέση για ξύρισμα, έχοντας παράλληλα πολλά σημάδια στο κορμί του.

Ο Χοακίν Φοίνιξ και η Lady Gaga θα είναι οι πρωταγωνιστές στη νέα ταινία του Τοντ Φίλιπς, η οποία αναμένεται να γράψει ιστορία.

«Ημέρα 1. Το αγόρι μας. #joker», έγραψε ο Phillips στο σχόλιο που συνόδευσε τη ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία βλέπουμε και πάλι τον Χοακίν Φοίνιξ ως Άρθουρ Φλεκ να είναι ξαπλωμένος και να ξυρίζεται, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε την εξωτερική εμφάνιση του ηθοποιού, ο οποίος είναι φοβερά αδυνατισμένος για τις ανάγκες του ρόλου.

Το σενάριο της ταινίας, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η συνέχεια του Joker ακολουθεί τον Άρθουρ Φλεκ αφότου έχει εισαχθεί στο Άσυλο του Άρκαμ, ενώ η Lady Gaga θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Χάρλι Κουίν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χοακίν Φοίνιξ, κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην προηγούμενη ταινία, ενώ μάλιστα, το Joker ήταν υποψήφιο σε 11 κατηγορίες και έσπασε το φράγμα του $1 δισ. στο box-office.

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «Joker: Folie à Deux» και για όσους δεν ξέρουν το «Folie à Deux», είναι ένας ιατρικός όρος για την επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή.

Ανυπομονούμε για τη συνέχεια...!

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Joker 1: Η υπόθεση

Ορφανός από πατέρα, ο Άρθουρ είναι αφιερωμένος στη φροντίδα της «εύθραυστης» μητέρας του που τον φωνάζει Χάππι, το παρατσούκλι που σε συνδυασμό με την πάθησή του, του καλλιεργεί ένα μόνιμο, σπασμωδικό χαμόγελο.

Καθρεφτίζει μία κοινωνία χωρίς ιδανικά. Στην κοινωνία υπάρχει εξέγερση, ξεσπάσματα και οι λιγότερο ευνοημένοι φορούν μάσκες κλόουν που υποδηλώνουν τα προσωπεία τους και αντιδρούν κατά της εξουσίας.

Ο Άρθουρ από την άλλη βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση της πατρικής αγάπης που δεν είχε ποτέ. Ψάχνει να την βρει είτε στον πλούσιο επιχειρηματία Τόμας Γουέιν, είτε στον παρουσιαστή της τηλεόρασης, Μιούρεϊ Φράνκλιν.

Αλλά, κάθε φορά που τον περιγελούν, αυτός ο καλλιτέχνης σε αδιέξοδο εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο. Καθώς κινείται σε έναν υπαρξιακό φαύλο κύκλο, μεταξύ πραγματικότητας και τρέλας, αρκεί μια λανθασμένη επιλογή του, για να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση κλιμακούμενων και, τελικά, ολέθριων γεγονότων.

Joker 1: Το trailer

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share