Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 1/12 - 7/12: Το αμερικάνικο θρίλερ «Poker Face: Ο Τζογαδόρος» και η γαλλική αστυνομική «Η Νύχτα της 12ης»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

1 Δεκεμβρίου 2022 09:43
Οι ταινίες της εβδομάδας 1/12 - 7/12: Το αμερικάνικο θρίλερ «Poker Face: Ο Τζογαδόρος» και η γαλλική αστυνομική «Η Νύχτα της 12ης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν, το αμερικάνικο θρίλερ «Poker Face: Ο Τζογαδόρος» και η γαλλική αστυνομική «Η Νύχτα της 12ης».

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιες είναι οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες σύμφωνα με τους αναγνώστες του Athensmagazine.gr.

Κάποια Μίλησε

Η Τζόντι Κάντορ και η Μέγκαν Τόουι, ρεπόρτερ των «New York Times», αναλαμβάνουν να ερευνήσουν τις φήμες για μια σειρά σεξουαλικών κακοποιήσεων, οι οποίες αφορούν τον χολιγουντιανό μεγαλοπαραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν.Δημοσιογραφικό δράμα οσκαρικής κοπής που, στην παράδοση των «Spotlight» και «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου», υπηρετεί με αφηγηματική απλότητα τα γεγονότα μιας αληθινής ιστορίας.

Η Νύχτα της 12ης

Ο νεαρός αστυνομικός Γιοχάν Βιβές έχει μόλις διοριστεί επικεφαλής στην εγκληματολογική ομάδα της Γκρενόμπλ. Το ίδιο βράδυ μια νεαρή κοπέλα θα καεί ζωντανή στη μέση του δρόμου κι εκείνος θα αναλάβει να διαλευκάνει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του.

Devotion: Οι Ήρωες των Αιθέρων

Ο Τζέσι Μπράουν είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού. Οι προκλήσεις για να αποδείξει την αξία του είναι διαρκείς και θα πολλαπλασιαστούν όταν μετατεθεί στο μέτωπο του πολέμου της Κορέας.

Μέρες του '36

Λίγους μήνες πριν από τη δικτατορία του Μεταξά, ένας πολιτικός κρατούμενος παίρνει ως όμηρο στο κελί του ένα βουλευτή κι απειλεί την κυβέρνηση ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις.

Poker Face: Ο Τζογαδόρος

Ένας δισεκατομμυριούχος, ο οποίος μαθαίνει πως έχει λίγους μήνες ζωής, προσκαλεί τους παιδικούς του φίλους για μια βραδιά πόκερ, ετοιμάζοντάς τους μια σειρά από εκπλήξεις.

Δεν Είσαι η Μητέρα μου

Την εβδομάδα πριν το Χάλογουιν η μητέρα της έφηβης Σαρ εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Όταν το επόμενο βράδυ επιστρέφει στο σπίτι χωρίς καμία εξήγηση, φαίνεται και ακούγεται η ίδια, αλλά η συμπεριφορά της είναι αλλοπρόσαλλη και τρομακτική.

Η Μεγάλη Ρήξη

Ένα ζευγάρι γυναικών στα πρόθυρα του χωρισμού φτάνει στα Επείγοντα ενός παρισινού νοσοκομείου τη νύχτα μιας μεγάλης διαδήλωσης. Το εξουθενωμένο προσωπικό και οι εξοργισμένοι διαδηλωτές που θα εισβάλουν σ’ αυτό θα μεγαλώσουν τη μεταξύ τους ένταση.

Σώσε το Δέντρο

Ο δήμαρχος μιας πόλης θέλει να κόψει τα δέντρα ενός μεγάλου πάρκου, αλλά η μικρή κόρη του και τα ξωτικά που τα προστατεύουν συνασπίζονται εναντίον του.

Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος

Όταν η οικογένεια Πριμ μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός Τζος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη μεγαλούπολη και στο νέο του σχολείο. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύπτει στη σοφίτα του νέου σπιτιού τον Λάιλ, έναν κροκόδειλο που χορεύει και τραγουδάει.

Η Παγίδα του Διαβόλου

Στη Βοημία του 17ου αιώνα ένας ιερωμένος καταφθάνει σε μια κωμόπολη για να ερευνήσει τις φήμες γύρω από τη σχέση ενός μυλωνά με το διάβολο.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share