Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 17/11 - 23/11: Το θρίλερ «Το Μενού» με την Άνια Τέιλορ - Τζόι και το κινέζικο δράμα «Ο Σπόρος της Αγάπης»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

17 Νοεμβρίου 2022 11:40
Οι ταινίες της εβδομάδας 17/11 - 23/11: Το θρίλερ «Το Μενού» με την  Άνια Τέιλορ - Τζόι και το κινέζικο δράμα «Ο Σπόρος της Αγάπης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν, το θρίλερ «Το Μενού» με την Άνια Τέιλορ - Τζόι και το κινέζικο δράμα «Ο Σπόρος της Αγάπης», μια απαγορευμένη ταινία στη χώρα της.

Παράλληλα, δύο νέες χολιγουντιανές ταινίες γυρίζονται στη Θεσσαλονίκη.

Κορσές

Κλείνοντας τα 40 της χρόνια, η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον δημόσιο ρόλο της και τις καταπιεσμένες προσωπικές ανάγκες της.

Ο Σπόρος Μιας Αγάπης

Ο σιωπηλός, μοναχικός αγρότης Μα και η ανάπηρη Γκουιγίνγκ έχουν αναγκαστεί σε έναν κανονισμένο γάμο. Για να επιβιώσουν θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να σπείρουν το χωράφι τους και να χτίσουν ένα δικό τους σπίτι.

Το Μενού

Ένα νεαρό ζευγάρι κλείνει τραπέζι σε ένα αυστηρά πριβέ υπερπολυτελές εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, το οποίο βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό απομονωμένο νησί, αγνοώντας ότι το ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτούς μενού περιλαμβάνει αιμοβόρες εκπλήξεις.

Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες

Ενόψει της βράβευσής του με ένα βραβείο διεθνούς κύρους, ένας κορυφαίος σκηνοθέτης δημοσιογραφικών ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην πατρίδα του όπου βιώνει μια σειρά από παράδοξες εμπειρίες, οι οποίες ενεργοποιούν τα έντονα υπαρξιακά άγχη του.

Στο Σύρμα

Το 1948, ο Δημήτρης, του οποίου η γυναίκα περιμένει τον πρώτο τους γιο, εξορίζεται στη Μακρόνησο. Εκεί, ο σκληρός βασανιστής Κοθράς βάζει στοίχημα πως θα τον «σπάσει», ώστε να υπογράψει δήλωση μετανοίας, αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share