Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 10/11 - 16/11: Η ελληνική ταινία "Dodo", η ιταλογαλλική "Απέραντη Αγάπη" με την Πενέλοπε Κρουζ και "Τα Ίχνη της Βίας"

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

10 Νοεμβρίου 2022 09:35
Οι ταινίες της εβδομάδας 10/11 - 16/11: Η ελληνική ταινία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η ελληνική ταινία "Dodo", η δραματική ιταλογαλλική "Απέραντη Αγάπη" με την Πενέλοπε Κρουζ και η βασισμένη σε αληθινά γεγονότα "Τα Ίχνη της Βίας".

Dodo

Ένα εξαφανισμένο είδος πτηνού θα κάνει την εμφάνισή του στην πολυτελή κατοικία μιας οικογένειας που βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής και ετοιμάζεται να παντρέψει την κόρη της με έναν πλούσιο κληρονόμο.

Όσα Φέρνει η Ζωή

Η Λέσλι, μια Τεξανή μητέρα, κερδίζει το λαχείο, αλλά λίγα χρόνια αργότερα τα χρήματα έχουν τελειώσει κι εκείνη παλεύει με τον εθισμό της στο αλκοόλ, ο οποίος την έχει απομακρύνει απ’ όλους τους δικούς της ανθρώπους.

Λεονόρα Αντίο

Μετά το θάνατο του νομπελίστα δραματουργού Λουίτζι Πιραντέλο το 1936, οι προετοιμασίες της κηδείας του, για την οποία είχε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες, σκοντάφτουν σε διαδοχικά σουρεαλιστικά εμπόδια.

Τα Ίχνη της Βίας

Στην Πολωνία του 1983, ένας μαθητής ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου από την πολιτοφυλακή. Η χώρα αναστατώνεται και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας μπαίνει στο στόχαστρο των αρχών, που θα κάνουν τα πάντα για να τον βγάλουν αναξιόπιστο.

Απέραντη Αγάπη

Στη Ρώμη της δεκαετίας του ’70, η 12χρονη Αντριάνα μεγαλώνει σε ένα ταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο εντείνει τη δυσφορία την οποία νιώθει σε σχέση με το φύλο της.

Black Panther: Wakanda Forever

Μετά την απώλεια του Black Panther, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Γουακάντα προσπαθούν ταυτόχρονα να διατηρηθούν στην εξουσία, να προστατεύσουν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, αλλά και να αντιμετωπίσουν έναν νέο εχθρό που απειλεί την ύπαρξή της.

ΣαμΣαμ

Ο ΣαμΣαμ φαίνεται να έχει όλα όσα ονειρεύεται: ηρωικούς γονείς, δικό του ιπτάμενο δίσκο και φίλους σε διάφορους γαλαξίες. Το μόνο που του απομένει είναι να αποκτήσει, όπως όλοι γύρω του, πραγματικές υπερδυνάμεις, κάτι το οποίο έχει επείγουσα ανάγκη όταν προσγειώνεται στον επικίνδυνο πλανήτη Μαρθ.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share