Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Οι ταινίες της εβδομάδας 3/11 - 9/11: Το θρίλερ «Άμστερνταμ» και το ιρανικό roαd movie «Φύγαμε»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

3 Νοεμβρίου 2022 09:59
Οι ταινίες της εβδομάδας 3/11 - 9/11: Το θρίλερ «Άμστερνταμ» και το ιρανικό roαd movie «Φύγαμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν το θρίλερ «Άμστερνταμ», το ιρανικό roαd movie «Φύγαμε» και το βαρύ δράμα «Vortex» του Γκασπάρ Νοέ.

Παράλληλα, το Netflix παρουσιάζει τη ζωή της πριγκίπισσας Σίσσυ.

Φυγή

Ο Αμίν, ο οποίος έφτασε ως ασυνόδευτος ανήλικος στη Δανία από το Αφγανιστάν πριν από 20 χρόνια, εξομολογείται σε έναν στενό του φίλο την περιπέτειά του, αλλά κι ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Vortex

Αγαπημένο ζευγάρι ηλικιωμένων δοκιμάζεται όταν η άνοια πλήττει την γυναίκα και ο σύζυγός της μαζί με τον γιο τους ψάχνουν να βρουν την καλύτερη λύση για την φροντίδα της.

Ανώνυμη Κλήση

Ο παρουσιαστής μιας μεταμεσονύκτιας ραδιοφωνικής εκπομπής δέχεται μια τηλεφωνική κλήση από έναν άγνωστο, ο οποίος του ανακοινώνει ότι βρίσκεται στο σπίτι του και κρατάει αιχμάλωτη την οικογένειά του. Συνομιλώντας μαζί του ζωντανά, ο πρώτος προσπαθεί να καταλάβει τα κίνητρά του και να κερδίσει χρόνο.

Άμστερνταμ

Το 1933, ένας γιατρός και ένας δικηγόρος γίνονται μάρτυρες ενός φόνου, για τον οποίο κατηγορούνται, και τρέπονται σε φυγή. Με τη βοήθεια μιας φίλης τους από τα παλιά αναζητούν τους ενόχους, φτάνοντας μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία.

Το Κρεματόριο

Τις παραμονές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ένας Τσεχοσλοβάκος υπάλληλος κρεματορίου προπαγανδίζει την καύση των νεκρών και ονειρεύεται να απελευθερώσει τον κόσμο από τα βάσανά του.

Emily

Αμφισβητώντας τα βικτοριανά ήθη, η νεαρή Έμιλι Μπροντέ αναζητάει τον τρόπο που θα απελευθερωθεί από το κομφορμιστικό περιβάλλον της και θα την οδηγήσει στη συγγραφή του «Ανεμοδαρμένα ύψη».

Στη Χώρα του Πάγου και της Φωτιάς

Η καθημερινότητα της 86χρονης Σάρα και του επτάχρονου Μίκα στον αρκτικό κύκλο και στη χώρα των Σάμι.

Φύγαμε!

Μια τετραμελής οικογένεια διασχίζει την ιρανική ύπαιθρο προς τα σύνορα. Γεμάτο διαρκείς αντιπαραθέσεις και αλλαγές διαθέσεων, το ταξίδι φαντάζει σαν μια χαοτικά διασκεδαστική περιπέτεια για όλους πλην του μεγάλου γιου, ο οποίος οδηγεί παραμένοντας σιωπηλά σκεφτικός.

Πριγκίπισσα Αλάνι

Μια δυναμική νεαρή μεταμφιέζεται σε πριγκίπισσα για να σώσει τον νόμιμο διάδοχο του θρόνου από τις δολοπλοκίες του σατανικού αντιβασιλέα.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share