Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Barbie: Δείτε το πρώτο trailer από την live action ταινία με Ryan Gosling και Margot Robbie

«Είναι το καλύτερο σενάριο που έχω διαβάσει ποτέ»

21 Οκτωβρίου 2022 15:30
Barbie: Δείτε το πρώτο trailer από την live action ταινία με Ryan Gosling και Margot Robbie
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τον Μάρτιο του 1959, που κυκλοφόρησαν οι πρώτες κούκλες Barbie μέχρι και σήμερα, μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρονιά, η αξία της ωστόσο παραμένει διαχρονική. Η ξανθιά κούκλα, με την απίστευτη ζωή και τα μοδάτα συνολάκια, έγινε σήμα κατατεθέν των παιδικών μας χρόνων, ενώ όσα χρόνια και αν περάσαν από τότε που ήμασταν παιδιά, την θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη.

Παράλληλα, το Netflix παρουσιάζει τη ζωή της πριγκίπισσας Σίσσυ.

Μέχρι σήμερα, η Barbie, έχει κυκλοφορήσει αμέτρητες σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων. Ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα και την live action μεταφορά της.

Μετά από πολλές αλλαγές, καθυστερήσεις, και αναβολές η Warner Bros ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του CinemaCon 2022, στο Λας Βέγκας, ότι η ταινία «Barbie», με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Greta Gerwig, θα βγει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.

Το καστ της ταινίας

Η Margot Robbie θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Barbie, ενώ ο Ryan Gosling θα υποδυθεί τον φίλο της, τον Ken.

Το cast συμπληρώνουν οι Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey America Ferrera, Simu Liu, Ariana Greenblatt, Will Ferrell, Issa Rae, Michael Cera, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell, Hari Nef, Rhea Perlman, Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Jamie Demetriou, Marisa Abela, κ.α.

Ο λόγος που ο Ryan Gosling αποφάσισε να δεχτεί τον ρόλο

Ο Ryan Gosling μίλησε στην εκπομπή «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon και εξήγησε τον λόγο που δέχτηκε να δεχτεί τον ρόλο του Ken.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως έλαβε κλήση από την Greta Gerwig, η οποία του πρότεινε τον ρόλο. Όπως υποστήριξε:

«Είναι το καλύτερο σενάριο που έχω διαβάσει ποτέ»

Κάτι που έχει υποστηρίξει και ο Simu Liu σε συνέντευξή του, που είναι ακόμα ένας από τους σταρ της ταινίας «Barbie».

Όμως, ο Gosling είπε πως, αρχικά, είχε τις αμφιβολίες του για το αν θα δεχθεί να υποδυθεί τον Ken. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τότε πως:

«Βγήκα στην αυλή. Και ξέρεις πού βρήκα τον Ken, Jimmy; Μπρούμυτα στη λάσπη δίπλα σε ένα ψιλοκομμένο λεμόνι. Το έστειλα μήνυμα στην Greta και είπα “Θα είμαι ο Ken σου. Γιατί η ιστορία του πρέπει να ειπωθεί»

O Ryan Gosling, μάλιστα, τράβηξε και μία φωτογραφία της στιγμής εκείνης που μοιράστηκε με τον Jimmy Fallon.

 Barbie: Δείτε το πρώτο trailer από την live action ταινία με Ryan Gosling και Margot Robbie

Υπόθεση

"Μια σύνοψη στο IMDB της επερχόμενης ταινίας λέει: «Μια κούκλα που ζει στη «Barbieland» εκδιώκεται επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο. Μια ταινία ζωντανής δράσης βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών Barbie.Η ταινία διαφημίζεται ως «μια ιστορία ψαριού έξω από το νερό για μια κούκλα που εκδιώκεται από την κοινωνία των παιχνιδιών επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια», σύμφωνα με μια έκθεση του Vulture.Τότε συνειδητοποιεί ότι αυτό που υπάρχει μέσα είναι πιο σημαντικό από την εμφάνισή της".

Δείτε το Teaser Trailer

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share