Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 20/10 - 26-10: Η Αμερικανική περιπέτεια "Black Adam" και η δραματική ταινία "ΕΟ" που ακολουθεί την διαδρομή ενός γαϊδουριού

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

20 Οκτωβρίου 2022 10:03
Οι ταινίες της εβδομάδας 20/10 - 26-10: Η Αμερικανική περιπέτεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η Αμερικανική περιπέτεια "Black Adam", με τους Πιρς Μπρόσναν και Ντουέιν Τζονσον και η δραματική ταινία "ΕΟ" που ακολουθεί την διαδρομή ενός γαϊδουριού.

Παράλληλα, την Πέμπτη στις 27 Οκτωβρίου είσοδος με 2€ σε όλες τις αίθουσες σινεμά.

Απόφαση Φυγής

Ένας Κορεάτης αστυνομικός αναλαμβάνει να ερευνήσει το θάνατο ενός ορειβάτη. Αν και παντρεμένος, ανακρίνοντας την Κινέζα σύζυγο του τελευταίου, την οποία υποψιάζεται για φόνο, αρχίζει να την ερωτεύεται.

Για την Κιάρα

Όλα αλλάζουν για τη 15χρονη Κιάρα, όταν ένα πρωί ο πατέρας της εξαφανίζεται απροειδοποίητα. Μαθαίνει πως καταζητείται ως μέλος της καλαβρέζικης μαφίας και ξεκινάει την αναζήτησή του για να μάθει την αλήθεια.

Tad: Η Σμαραγδένια Πλάκα

Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνoντας μια κατάρα η οποία θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο.

EO

Η διαδρομή ενός γαϊδουριού, το οποίο αλλάζει ιδιοκτήτες, από ένα τσίρκο στην Πολωνία έως το αρχοντικό μιας γαλλοϊταλικής οικογένειας.

Η Μεγάλη Πόλη

Η ζωή μιας μεσοαστικής οικογένειας της Καλκούτας αλλάζει δραματικά, όταν η νοικοκυρά σύζυγος ενός τραπεζικού υπαλλήλου αποφασίζει να βρει δουλειά.

Black Adam

Στο αρχαίο Καντάκ ο σκλάβος Τεθ Άνταμ αποκτά θεϊκές δυνάμεις και εκθρονίζει τον τύραννο του βασιλείου με καταστροφικές όμως συνέπειες. Ύστερα από 5.000 χρόνια θα βρεθεί στη μέση μιας άλλης διαμάχης, καθώς μια γυναίκα που προσπαθεί να κρύψει ένα μαγικό στέμμα από τους κατακτητές του σύγχρονου Καντάκ θα τον ξυπνήσει από τον τάφο του.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share