Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η νέα ταινία τρόμου που έχει βγάλει προειδοποίηση - «Οι θεατές που είναι επιρρεπείς σε ζαλάδα, λιποθυμία ή έχουν αδύναμο στομάχι συνιστάται να... »

Εσύ αντέχεις;

18 Οκτωβρίου 2022 15:22
Η νέα ταινία τρόμου που έχει βγάλει προειδοποίηση - «Οι θεατές που είναι επιρρεπείς σε ζαλάδα, λιποθυμία ή έχουν αδύναμο στομάχι συνιστάται να... »
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε χρόνο με αφορμή την γιορτή του Halloween κυκλοφορούν διάφορες ταινίες τρόμου, οι οποίες σε βάζουν στο σκοτεινό κλίμα της πιο τρομακτικής γιορτής του χρόνου, εκτός από τις διάφορες εκδηλώσεις που οργανώνονται.

Από της φετινές ταινίες τρόμου ξεχωρίζει μία, που έχει βγάλει προειδοποίηση να μην την δουν όσοι δεν αντέχουν.

Πρόκειται για το «Terrifier 2». Η ταινία έχει κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες, έχει προκαλέσει πανικό και έχει γίνει ένα από τα κορυφαία θέματα στο Twitter και ανάμεσα στους φανς του είδους.

Η ταινία «Terrifier 2» σε σκηνοθεσία Damien Leone, μιλάει για την ιστορία του Art του κλόουν, ο οποίος επιστρέφει στο Miles County για να τρομοκρατήσει την πόλη ανήμερα του Halloween. H ταινία διαρκεί περίπου 2μιση ώρες και είναι γεμάτη με αίμα, σοκαριστικές σκηνές και αγριότητα.

Η νέα ταινία τρόμου φαίνεται να είναι τόσο σκληρή, που έχει ως αποτέλεσμα άνθρωποι να λιποθυμήσουν μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα και πολλοί έχουν αποχωρήσει πριν καν τελειώσει.

Ένας χρήστης στο Twitter έγραψε:

«#Terrifier2 ο φίλος μου λιποθύμησε και ο κινηματογράφος κάλεσε ασθενοφόρο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα»

Ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, ο Steve Barton, προειδοποιεί το κοινό για το «Terrifier 2» μέσα από ένα του tweet. Ο ίδιος γράφει:

«Οι θεατές που είναι επιρρεπείς σε ζαλάδα, λιποθυμία ή έχουν αδύναμο στομάχι συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Έχουν ήδη υπάρξει πολλές περιπτώσεις λιποθυμίας και εμετού στους κινηματογράφους. Για όσους επιλέξουν να συνεχίσουν, εμείς σας προειδοποιήσαμε»

Το «Terrifier» προέρχεται από μία ιδέα για μεγάλου μήκους ταινίας του Λεόνε, ο οποίος άρχισε να την αναπτύσσει λίγο μετά τα γυρίσματα του σκηνοθετικού ντεμπούτου. Η ιδέα για την ταινία επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό σε μια ηρωίδα με κοστούμι αγγέλου που μάχεται τον χαρακτήρα Art. Η ιδέα τελικά δεν ευδοκίμησε, ωστόσο, μετά την κυκλοφορία του «Terrifier» το 2016, ο Leone ήθελε να επαναφέρει την ηρωίδα ως πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά. Η ηρωίδα θα εξελισσόταν στη Σιένα, κάποια που ο Leone περιγράφει ως την «καρδιά και την ψυχή» του «Terrifier 2».

Ο Leona πέρασε τρεις μήνες γράφοντας ένα σενάριο βασισμένο στους χαρακτήρες μετά και από τις κριτικές που δέχθηκε η πρώτη ταινία για έλλειψη συνεκτικότητας της πλοκής.

Η χρηματοδότηση της ταινίας ήταν απαιτητική καθώς το σενάριο ήταν πιο φιλόδοξο από αυτή της πρώτης ταινίας και απαιτούσε μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Ο Leona εξασφάλισε τη χρηματοδότηση από ιδιώτες επενδυτές πριν από τα γυρίσματα και ξεκίνησε μια καμπάνια στο Indiegogo με στόχο να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για να καταφέρει να γυρίσει μία σκηνή με πρακτικά εφέ.

Η καμπάνια είχε τεράστια επιτυχία, φτάνοντας πάνω από το 430% του αρχικού στόχου με συνολικά 250 χιλιάδες δολάρια σε δωρεές.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share