Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Netflix: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του «The Crown» - Παροξυσμός στην Βρετανία για τη Βασίλισσα Ελισάβετ στη μικρή οθόνη (video)

Η πολυαναμενόμενη σειρά επιστρέφει και η γνωστή πλατφόρμα έκανε γνωστή την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμη στο κοινό

16 Οκτωβρίου 2022 14:53
Netflix: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του «The Crown» - Παροξυσμός στην Βρετανία για τη Βασίλισσα Ελισάβετ στη μικρή οθόνη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρισκόμαστε πλέον μόλις λίγες ημέρες μακριά από την πρεμιέρα των καινούριων επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς "The Crown" από την πλατφόρμα του Netflix, που ανακοίνωσε πλέον και οριστικά την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές.

Δείτε επίσης: "Βόμβα" με το Netflix: Σοκ με την είδηση που αφορά όλους τους συνδρομητές!

"Καλωσορίσατε στα '90s. Μία πρώτη γεύση από την πέμπτη σεζόν του The Crown, που φτάνει στις 9 Νοεμβρίου", έγραφε η λεζάντα σε κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε το Netflix.

Ειδικότερα, οι φωτογραφίες αυτές αποκαλύπτουν διάφορα στιγμιότυπα από την καινούρια σεζόν, όπου τη σκυτάλη για τους γνωστούς χαρακτήρες της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας έχει λάβει το νέο καστ που απαρτίζεται από τους: Imelda Staunton, Elizabeth Debicki, Dominic West, Jonathan Pryce, Lesley Manville, Olivia Williams κ.α.

Όπως αποκάλυψε και η λεζάντα της ανάρτησης, ο 5ος κύκλος είναι αφιερωμένος στη δεκαετία των '90s, όπου πρωτοφανείς εξελίξεις συνέβησαν γύρω από τη βασιλική οικογένεια, αλλάζοντας τον ρου της ιστορίας. Ένα από τα γεγονότα που συζητάται μέχρι σήμερα είναι φυσικά η σχέση του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana, που από την προηγούμενη σεζόν είχε μπει στο επίκεντρο, με τον νέο κύκλο να φτάνει στο αποκορύφωμα.

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer, κάνοντας ξεκάθαρο πως η σεζόν αυτή θα είναι αφιερωμένη στον χωρισμό του πριγκιπικού ζευγαριού και στο σκάνδαλο που ξέσπασε με τη παράλληλη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share