Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Έμα Στόουν και ο Γουίλεμ Νταφόε στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Όλα όσα ξέρουμε!

3 Οκτωβρίου 2022 14:10
Η Έμα Στόουν και ο Γουίλεμ Νταφόε στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λάνθιμος, επανέρχεται με την έκτη ταινία του, η οποία έχει τον αινιγματικό τίτλο «And», ενώ η υπόθεση φιλάσσεται σαν επτασβράγιστο μυστικό.

Αν και η υπόθεση δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, έγιναν γνωστά αρκετά ονόματα από το λαμπερό καστ και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται η Έμα Στόουν.

Παράλληλα, εκτός από την Έμα Στόουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε, τους Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι και Τζέσι Πλέμονς.

Αυτό που μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό είναι ότι πρόκειται για κωμωδία ενώ πρόκειται για την τέταρτη συνεργασία ανάμεσα στον Γιώργο Λάνθιμο και την Έμα Στόουν. Έχουν προηγηθεί η Η Ευνοούμενη, το Βληχή αλλά και το Poor Things.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποιες είναι οι υποψηφιότητες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Νεανικού Κοινού 2022.

 Η Έμα Στόουν και ο Γουίλεμ Νταφόε στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Ένας ακόμα συνεργάτης του Λάνθιμου που επιστρέφει είναι και ο σεναριογράφος Ευθύμης Φιλίππου, ο οποίος συνυπογράφει το "And." και έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με το δημιουργό για έκτη φορά μετά τα "Κυνόδοντας", "Άλπεις", "Αστακός", "Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού" και τη μικρού μήκους "Nimic".

Το "And" μπορεί να ξεκινάει σύντομα τα γυρίσματά του, όμως, ο Λάνθιμος έχει στα σκαριά ακόμα μία παραγωγή, η οποία επίσης αναμένεται τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για το "Poor Things", όπου ξανά πρωταγωνιστούν οι Στόουν - Νταφόε, δηλαδή την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου "Χαμένα κορμιά" (εκδ. Νεφέλη) του Άλισντερ Γκρέι που κυκλοφόρησε το 1992. Όποιο φιλμ και εάν έρθει πρώτο, το σίγουρο είναι πως το 2023 θα είναι λανθιμική χρονιά...

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share