Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 29/09 - 05/10: Η επική περιπέτεια “Η Γυναίκα Βασιλιάς” και το περιβαλλοντικό θρίλερ “Η Φλεγόμενη Θάλασσα”

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

29 Σεπτεμβρίου 2022 08:57
Οι ταινίες της εβδομάδας 29/09 - 05/10: Η επική περιπέτεια “Η Γυναίκα Βασιλιάς” και το περιβαλλοντικό θρίλερ “Η Φλεγόμενη Θάλασσα”
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο ανάμεσα τους ξεχωρίζουν, η επική περιπέτεια “Η Γυναίκα Βασιλιάς”, που βασίζεται σε μία αληθινή ιστορία και το περιβαλλοντικό θρίλερ “Η Φλεγόμενη Θάλασσα” από τη Νορβηγία.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την ιστορία του συγκροτήματος Sublime που γίνεται ταινία.

Η Γυναίκα Βασιλιάς

Το 1823, το αφρικανικό βασίλειο της Δαχομέης απειλείται τόσο από διάφορες τοπικές φυλές όσο και από Ευρωπαίους δουλέμπορους. Η μόνη ελπίδα για να μην συμβιβαστεί ατιμωτικά είναι οι Αγκότζι, ένα επίλεκτο, ανίκητο σώμα πολεμιστριών.

Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα

Μια χωρισμένη κτηματομεσίτρια που ζει σε μια παραθαλάσσια κωμόπολη της Μασαχουσέτης προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα συσσωρευμένα επαγγελματικά της προβλήματα και τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Χαμογέλα

Ύστερα από μια ακραία και τραυματική εμπειρία με μια ασθενή, μια έμπειρη ψυχίατρος βιώνει μια σειρά από τρομακτικά συμβάντα, τα οποία διαταράσσουν την πνευματική της διαύγεια.

Η Φλεγόμενη Θάλασσα

Μια νορβηγική εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου καταρρέει στα ανοιχτά της Βόρειας Θάλασσας. Μια ομάδα ερευνητών αναζητά τις αιτίες, ανακαλύπτοντας ότι πίσω από το ατύχημα κρύβεται μια οικολογική απειλή ανεξέλεγκτων διαστάσεων.

Bad Guy

Ο προστάτης ενός πορνείου ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια νεαρή φοιτήτρια, η οποία τον απορρίπτει. Την ακολουθεί, την παγιδεύει μέσα από μια κατηγορία ληστείας και πετυχαίνει την εκπόρνευσή της, ενώ ο ίδιος την παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη διπλής όψης.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share