Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 08/9 - 14/9: "Χάρηκα που σας Γνώρισα" και "Εισιτήριο για τον Παράδεισο" με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

8 Σεπτεμβρίου 2022 10:03
Οι ταινίες της εβδομάδας 08/9 - 14/9:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο ανάμεσα τους ξεχωρίζουν, η ρομαντική κομεντί με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς και η ξεκαρδιστική κωμωδία "Χάρηκα που σας Γνώρισα".

Δείτε εδώ ποια είναι η μέρα που θα κάνει πρεμιέρα το Joker

Χάρηκα που σας Γνώρισα

Ένας αγαθός εισοδηματίας, μια γοητευτική νύφη που εμφανίζεται από το πουθενά και η καχύποπτη μητέρα του θα έρθουν σε σύγκρουση όταν η τελευταία θα προσλάβει έναν ντετέκτιβ για να ανακαλύψει τις πραγματικές προθέσεις της νεαρής και να διασφαλίσει την τύχη της μεγάλης οικογενειακής κληρονομιάς.

Εγκλήματα του Μέλλοντος

Ένας avant-garde καλλιτέχνης με την ικανότητα να παράγει νέα όργανα μπαίνει μαζί με τη σύντροφο και ιατρική βοηθό του στο στόχαστρο μιας αστυνομικής ερευνήτριας εξαιτίας των προβοκατόρικων παραστάσεών τους, στις οποίες πραγματοποιούν ανοιχτά χειρουργεία, την ώρα που μια μυστηριώδης οργάνωση πολιορκεί το καλλιτεχνικό δίδυμο.

Όλα Πήγαν Καλά

Ύστερα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, ο 85χρονος πατέρας της Εμανουέλ μπαίνει στο νοσοκομείο. Μένοντας παράλυτος σε μεγάλο βαθμό, συνειδητοποιεί ότι εξαρτάται πλέον από άλλους και ζητάει από την κόρη του να τον βοηθήσει να πεθάνει.

Εισιτήριο για τον Παράδεισο

Ένα διαζευγμένο ζευγάρι ταξιδεύει εσπευσμένα στο Μπαλί ώστε να αποτρέψει την κόρη του να παντρευτεί παρορμητικά, όπως είχαν κάνει οι ίδιοι πριν από 25 χρόνια.

Σπιρτόκουτο

Μια μέρα, εν μέσω καύσωνα, στο σπίτι ενός μικρομεσαίου 50άρη οικογενειάρχη, όλοι ξεσπούν ο ένας στον άλλο με απίστευτη λεκτική βία για πάθη, ζήλιες και διαφωνίες επί επιχειρηματικών ανοιγμάτων.

Νεαροί Εραστές

Μια 70χρονη γυναίκα ερωτεύεται κεραυνοβόλα έναν άντρα κατά 25 χρόνια νεότερό της, ο οποίος επίσης νιώθει αμέσως έλξη για εκείνη, αλλά η σχέση τους εμποδίζεται από τις οικογενειακές και συζυγικές του υποχρεώσεις.

Ο Τυφλός που Δεν Ήθελε να Δει τον Τιτανικό

Ο Γιάκο είναι τυφλός και ανάπηρος, καθηλωμένος στο αμαξίδιό του. Είναι ερωτευμένος με τη Σίρπα, με την οποία μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο χωρίς ποτέ του να την έχει συναντήσει. Μόλις μαθαίνει πως η κατάσταση της υγείας της έχει χειροτερέψει, αποφασίζει να ταξιδέψει μόνος μέχρι την πόλη της.

Η Μοναχική Σύζυγος

Στην Ινδία των τελών του 19ου αιώνα, η μοναχική σύζυγος ενός εκδότη νιώθει ερωτική έλξη για τον εξάδελφο του άντρα της, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη λογοτεχνία.

Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια

Μόνιμος σύντροφος του Σούπερμαν σε όλες τις περιπέτειές του, ο Κρίπτο είναι ένας πιστός σούπερ-σκύλος που καλείται να αναλάβει δράση όταν το αφεντικό του απάγεται από μια εγκληματική ιδιοφυΐα.

Ριφιφί

Τέσσερις άντρες σχεδιάζουν να ληστέψουν το χρηματοκιβώτιο ενός κοσμηματοπωλείου, ανοίγοντας τρύπα στην οροφή του. Εκτελούν με ακρίβεια το εγχείρημά τους, αλλά ο ανθρώπινος παράγοντας παρεμβαίνει με μοιραία αποτελέσματα.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share