Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Daniel Radcliffe από Harry Potter σε Weird Al Yankovic - Δείτε το trailer της νέας του ταινίας

Αγνώριστος!

31 Αυγούστου 2022 10:23
Daniel Radcliffe από Harry Potter σε Weird Al Yankovic - Δείτε το trailer της νέας του ταινίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Daniel Radcliffe, γνωστός από τον ρόλο του ως Harry Potter, μεταμορφώνεται στον Weird Al Yankovic, τον εκκεντρικό καλιφορνέζο κωμικό τραγουδιστή, σε ένα ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί, με μπουκλέ περούκα, creepy μουστάκι και χαβανέζικο πουκάμισο.

Δείτε εδώ ποια είναι η μέρα που θα κάνει πρεμιέρα το Joker 2.

Πρόκειται για την καινούργια βιογραφική ταινία “Weird: The Al Yankovic Story”, που μιλά για τη ζωή του εκκεντρικού καλιφορνέζου κωμικού τραγουδιστή.

«Ποτέ δεν θα βρεις την αληθινή ευτυχία αν δεν αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως πραγματικά είναι», μας εξομολογείται ο Daniel Radcliffe στο trailer της ταινίας.

Το trailer για τη βιογραφία του περίεργου Al κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε:

«Κουράστηκα να με αντιμετωπίζουν όλοι σαν αστείο. Όλη μου τη ζωή ήθελα να δημιουργώ καινούργιες λέξεις για τραγούδια τα οποία ήδη υπάρχουν», εξομολογείται ο Daniel Radcliffe ως Weird Al Yankovic στο trailer. «Ε, τότε αυτό πρέπει να κάνεις», του απαντάει η παρέα του.

Η ταινία υπόσχεται να ακολουθήσει την ζωή του Yankovic «από την άνοδό του στην μουσική βιομηχανία ως τις διάσημες ερωτικές του σχέσεις», σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.

Στην ταινία επίσης συμμετέχουν η Quinta Brunson στον ρόλο της Oprah Winfrey και ο Rainn Wilson ως Dr. Demento, ο ραδιοφωνικός παραγωγός ο οποίος ουσιαστικά ανακάλυψε τον Weird Al Yankovic. Σκηνοθέτης είναι ο Eric Appel, o οποίος συνέγραψε το σενάριο μαζί με τον Weird Al Yankovic. Η ταινία “Weird: The Al Yankovic Story” θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο ενώ θα είναι διαθέσιμο για streaming στο Roku Channel στις 4 Νοεμβρίου.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share