Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 18/8 - 24/8: "Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου" και "Οδηγός για Ζευγάρια"

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

18 Αυγούστου 2022 11:13
Οι ταινίες της εβδομάδας 18/8 - 24/8:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο ανάμεσα τους ξεχωρίζουν, το "Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου", όπου θα δούμε επιτέλους πως ξεκίνησε η ιστορία, το "Οδηγός για Ζευγάρια" καθώς και οι ταινίες παλιάς εποχής, οι οποίες είναι ιδανικές για θερινό σινεμά.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια θα υποδυθεί τη Ρίτα Μάρλεϊ σε ταινία για τη ζωή του Μπομπ Μάρλεϊ.

Οι Γέφυρες του Μάντισον

Το καλοκαίρι του 1965 κι ενώ η οικογένειά της απουσιάζει, μια επαρχιώτισσα νοικοκυρά γνωρίζει ένα γοητευτικό φωτογράφο που έχει έρθει για τέσσερις μέρες στα μέρη τους, θέλοντας να φωτογραφίσει τις γέφυρες του Μάντισον.

Εραστές

Η Λιζά και ο Σιμόν είναι αχώριστοι, ερωτευμένοι τρελά από τα εφηβικά τους χρόνια. Ένα τραγικό γεγονός θα αναγκάσει τον Σιμόν να εξαφανιστεί από τη ζωή της Λιζά, ενώ εκείνη περιμένει μάταια νέα του. Τρία χρόνια αργότερα οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν ξανά σε ένα νησί του Ινδικού ωκεανού, εκείνη όμως είναι πλέον παντρεμένη με τον επιχειρηματία Λεό.

Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου

Στη δεκαετία του ’70 ο 12χρονος Γκρου συναντά τα Μίνιονς και ξεκινά τη διαβόητη πορεία του για να γίνει ο χειρότερος κακός στην ανθρώπινη ιστορία.

Υποψίες

Μια νεαρή και ντροπαλή κληρονόμος παντρεύεται από πείσμα έναν άστατο πλέιμποϊ, τον οποίο κατόπιν υποπτεύεται πως θέλει να τη δολοφονήσει για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής.

Έχω Δικαίωμα να Ζήσω

Πρώην κατάδικος, ο Έντι Τέιλορ δεν μπορεί να βρει πουθενά δουλειά και δεν μπορεί να ζήσει ευτυχισμένος με τη γυναίκα που αγαπά. Αρνείται να συμμετάσχει σε μια δουλειά της πρώην συμμορίας του, συλλαμβάνεται όμως άδικα για ληστεία μετά φόνου και καταδικάζεται σε θάνατο.

Το Δείπνο μου με τον Αντρέ

Ο ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Γουάλας Σον συζητάει με τον θεατρικό σκηνοθέτη Αντρέ Γκρέγκορι για τη ζωή και την τέχνη.

Που Πάω Πάλι ο Άνθρωπος;

Ο Βενσάν ειναι ένας δημόσιος υπάλληλος που αρνείται πεισματικά να δεχτεί την προσφορά για εθελουσία έξοδο και μετατίθεται γι’ αυτό στα πιο απόμακρα, επικίνδυνα και αφιλόξενα μέρη του πλανήτη.

Οδηγός για Ζευγάρια

Έξι ζευγάρια έρχονται αντιμέτωπα με τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητές τους.

Οι Έρωτες της Αναΐς

Η 30χρονη και άνεργη Αναΐς, που προσπαθεί να ολοκληρώσει την πανεπιστημιακή διατριβή της, χωρίζει με τον νεαρό εραστή της κι ερωτεύεται τον μεγαλύτερό της σε ηλικία συγγραφέα Ντανιέλ. Όταν όμως γνωρίσει τη σύζυγό του Εμιλί θα παθιαστεί ακόμα περισσότερο μαζί της.

Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας... και Άνοιξη

Ένας ηλικιωμένος μοναχός ζει σ’ ένα ερημητήριο στη μέση μιας λίμνης με ένα νεαρό μαθητευόμενό του. Η άφιξη ενός άρρωστου κοριτσιού αφυπνίζει το ερωτικό ένστικτο στον μαθητή, ο οποίος φεύγει μαζί της, για επιστρέψει ύστερα από πολλά χρόνια κυνηγημένος από το νόμο.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share