Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Οι ταινίες της εβδομάδας 11/8 - 17/8: "Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι" και η ταινία δράσης "SAS Ειδικές Δυνάμεις"

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

11 Αυγούστου 2022 09:49
Οι ταινίες της εβδομάδας 11/8 - 17/8:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο ανάμεσα τους ξεχωρίζουν το "Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι" και η ταινία δράσης SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος Συναγερμός, ενώ η ταινία "Délicieux", σε ταξιδεύει στην Γαλλία του 1789.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα το Joker 2.

Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

Ένας Ιταλός βιβλιοπώλης ζει με την ανάπηρη κόρη του στο Παρίσι. Η φουριόζα εισβολή μιας ηθοποιού στη ζωή του θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήσυχη καθημερινότητά του.

Ο Αντικαταστάτης

Μια Ισπανίδα δημοσιογράφος αναζητά πληροφορίες για την τύχη ενός αστυνομικού ο οποίος το 1982 ενεπλάκη σε μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας και πολιτικής διαπλοκής.

Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς

Παράφορα ερωτευμένοι, ο Ζορζ και η Καμίγ προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από μικροαστικά στερεότυπα και να μεγαλώσουν το γιο τους Γκαρί με αντισυμβατική ελευθερία. Αλλά η πραγματικότητα έχει διαφορετικά σχέδια…

SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος Συναγερμός

Μια ομάδα μισθοφόρων ακινητοποιεί στο τούνελ της Μάγχης την ταχεία Λονδίνο – Παρίσι και παίρνει ομήρους τους επιβάτες της. Ανάμεσά τους, όμως, βρίσκεται ένα επίλεκτο μέλος των βρετανικών ειδικών δυνάμεων.

Μπαραβέντο

Πολιτικά ευαισθητοποιημένος, ο Φιρμίνο επιστρέφει στην Μπαΐα της Βραζιλίας και στο φτωχό ψαροχώρι του, προσπαθώντας να απελευθερώσει τους συγχωριανούς του από το μοιρολατρικό μυστικισμό, ενώ τους προτρέπει να εξεγερθούν ενάντια στον ιδιοκτήτη των διχτυών που χρησιμοποιούν για ψάρεμα.

Délicieux, Το Πρώτο Εστιατόριο

Γαλλία, 1789. Όταν ο μάγειρας Μανσερόν σερβίρει ένα μη εγκεκριμένο πιάτο δικής του εμπνεύσεως, οι επιπτώσεις είναι σκληρές και απολύεται. Πληγωμένος, απαρνιέται το πάθος του και αποσύρεται σε ένα περιφερειακό πανδοχείο. Όλα θα αλλάξπουν όμως όταν καταφθάσει εκεί μια μυστηριώδης γυναίκα και προτείνει να γίνει μαθητευόμενή του.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share