Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η ημερομηνία κλείδωσε: Αυτή είναι η μέρα που θα κάνει πρεμιέρα το Joker 2

Είναι επίσιμο!

9 Αυγούστου 2022 09:09
Η ημερομηνία κλείδωσε: Αυτή είναι η μέρα που θα κάνει πρεμιέρα το Joker 2
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί μέχρι το 2019, ο Τζόκερ να ήταν απλά ο κακός στην ταινία Batman. O ψυχοπαθής, σαδιστής, ελεεινός, ψυχρός δολοφόνος, εγκληματίας, ο μεγαλύτερος εχθρός του αγαπημένου σούπερ ήρωα. Ο ρόλος του στις ταινίες ήταν πάντοτε κομβικής σημασίας, αλλά ποτέ δεν ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής, ποτέ δεν είχε παρουσιαστεί η ιστορία από την δικιά του οπτική γωνία.

Αυτός ο περίπλοκος χαρακτήρας όμως, έχει την δικιά του τραγική ιστορία, την οποία κληθήκαμε να ανακαλύψουμε μέσα από την πρώτη ολόδικια του ταινία, το πολυσυζητημένο "Joker". Λίγα χρόνια μετά και έπειτα από την συγκλονιστική επιτυχία της πρώτης ταινίας, ο Τζόκερ, επιστρέφει με μια δεύτερη ταινία, την οποία ανυπομονούμε να δούμε.

Η αγωνία μας, ωστόσο, δεν αναμένεται να λήξει σύντομα και ο ενθουσιασμός μας για την δεύτερη ταινία, μπαίνει προσωρινά στον πάγο, καθώς όπως ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα του "Joker 2", θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Το σίκουελ είχε επιβεβαιώσει στις αρχές Ιουνίου ο σκηνοθέτης, Τοντ Φίλιπς. Τότε, δημοσίευσε μια σειρά εικόνων στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκκινου εξώφυλλου σεναρίου με τον τίτλο «Joker: Folie à Deux» («Η ψύχωση που μοιράζονται δύο άτομα»).

Σε μία άλλη φωτογραφία της ανάρτησης, ο Χοακίν Φίνιξ καπνίζει ενώ διαβάζει το σενάριο. Την ανάρτηση είχε κοινοποιήσει και ο επίσημος λογαριασμός της Warner Bros στο Twitter.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share