Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

3 νέες ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δεις στο σινεμά

Μην τις χάσεις!

8 Αυγούστου 2022 13:02
3 νέες ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δεις στο σινεμά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να είναι Αύγουστος, αλλά εσύ βρίσκεσαι στην Αθήνα, είτε γιατί δουλεύεις είτε γιατί δεν κανόνισες κάτι για διακοπές, οπότε τώρα ψάχνεις δημιουργικούς τρόπους να ξεχάσεις για λίγο την πόλη και να περάσεις πάραυτα ένα όμορφο καλοκαίρι.

Το θερινό σινεμαδάκι είναι πάντοτε μια καλή λύση, μια παρηγοριά και ένας τρόπος να διασκεδάσεις.

Τι περιμένεις λοιπόν; Κλείσε το εισιτήριο σου σήμερα κιόλας και απόλαυσε μια ωραία ταινία.

Το Athensmagazine.gr, μάλιστα, το οποίο θέλει να σε κρατάει πάντοτε ενήμερο, σου παρουσιάζει 3 ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δεις στο σινεμά, μέσα στις επόμενες μέρες.

Με την ευκαιρία ενημερώσου εδώ για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Bullet Train

Ένας επαγγελματίας δολοφόνος επιβιβάζεται στην ταχεία Τόκιο – Κιότο με εντολή να πάρει στην κατοχή του ένα χαρτοφύλακα. Μαζί του όμως έχουν ανέβει στο τρένο διάφοροι συνάδελφοί του, ο καθένας με τη δική του μυστική αποστολή.

Δες το trailer:

Atlantic City

Στο Ατλάντικ Σίτι, το Λας Βέγκας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, μια κλεμμένη ποσότητα ναρκωτικών θα φέρει κοντά έναν γερασμένο πρώην μικροπαράνομο και μια νεαρή επαρχιώτισσα που θέλει να γίνει γκρουπιέρισσα.

Δες το trailer:

Επίσημη Συμμετοχή

Ένας ηλικιωμένος δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει μια κορυφαία σκηνοθέτρια και τους καλύτερους εν ενεργεία ηθοποιούς για μια φιλόδοξη και κοστοβόρα παραγωγή, η οποία κινδυνεύει να καταρρεύσει όταν οι πρωταγωνιστές έρχονται σε κόντρα.

Δες το trailer:

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share