Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 4/8 - 10/8: «Επίσημη Συμμετοχή» και «Bullet Train»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

4 Αυγούστου 2022 13:54
Οι ταινίες της εβδομάδας 4/8 - 10/8: «Επίσημη Συμμετοχή» και «Bullet Train»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο το «Bullet Train» και η «Επίσημη Συμμετοχή» ξεχωρίζουν.

Επίσημη συμμετοχή

Λογικά, θετική απήχηση θα έχει και η ισπανοαργεντίνικη κωμωδία «Επίσημη συμμετοχή» με την τριάδα αστέρων Πενέλοπε Κρουζ- Αντόνιο Μπαντέρας- Οσκαρ Μαρτίνεζ να ζωντανεύει σπαρταριστά τις σχέσεις και τα παρασκήνια που συντελούνται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας.

Bullet Train

Η ταινία που αναμένεται να συγκεντρώσει τους περισσότερους θεατές αυτή τη βδομάδα δεν είναι άλλη από την περιπέτεια του Ντέιβιντ Λιτς («Dead pool») με τίτλο «Bullet train» όπου ο Μπραντ Πιτ ηγείται μιας ομάδας αποφασισμένων για όλα πληρωμένων δολοφόνων και καλείται να βγει ζωντανός από την ξέφρενη πορεία του μεγαλύτερου τρένου στον κόσμο.

Διακοπές με την Οικογένεια

Άλλη μια κωμωδία, περιορισμένου ενδιαφέροντος πάντως, δείχνει να είναι το «Διακοπές με την οικογένεια» του Τζέι Χαντρεσεκάρ με την δημοφιλή κωμικό Τζόι Κέι να πρωταγωνιστεί σε ένα οικογενειακό τραπέζι στη διάρκεια του Πάσχα.

Ατλάντικ Σίτι

Το «Ατλάντικ Σίτι» του Λουί Μαλ δεν είναι μόνο η κορυφαία ίσως δημιουργία του Γάλλου σκηνοθέτη αλλά και μια συναρπαστική ελεγεία πάνω στο ζήτημα του χρόνου και την αλλαγή των εποχών με πρωταγωνιστές τους Μπαρτ Λάνκαστερ και Σούζαν Σαράντον.

Μαγαζάκι της κεντρικής οδού

Τέλος, το φημισμένο «Μαγαζάκι της κεντρικής οδού» των Γιαν Καντάρ και Έλμαρ Κλος μας μεταφέρει στην υπό ναζιστική κατοχή Σλοβακία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αφηγείται την ιστορία ενός άτολμου ξυλουργού που αναλαμβάνει να διαχειριστεί το μαγαζί μιας εβραίας η οποία αδυνατεί να συλλάβει το έγκλημα που συντελείται γύρω της.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share