Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 14/7 - 20/7: "Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο" του Γιοακίμ Τρίερ και η υπερπαραγωγή του Netflix "The Gray Man"

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

14 Ιουλίου 2022 09:29
Οι ταινίες της εβδομάδας 14/7 - 20/7:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα πρεμιέρα κάνουν μόλις δυο ταινίες, με το νορβηγικό δράμα "Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο" του Γιοακίμ Τρίερ, να ξεχωρίζει. Επίσης, προβάλλεται, η περιπέτεια "The Gray Man", μια υπερπαραγωγή του Netflix. Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δυο επανεκδόσεις του επταήμερου, "Ο Άνθρωπος που Έβλεπε τα Τρένα να Περνούν" και "Η Γιορτή της Μπαμπέτ".

Με την ευκαιρία ανακάλυψε μερικά από τα καλύτερα θερινά σινεμά στην Αθήνα.

Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο

Η Γιούλια, μια νεαρή γυναίκα γύρω στα τριάντα, προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από ένα διαρκές υπαρξιακό τέλμα, ενώ παράλληλα καλείται να διαχειριστεί μια ταραχώδη ερωτική ζωή.

The Gray Man

Όταν ένας κορυφαίος πράκτορας της CIA ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά της υπηρεσίας, στρέφεται εναντίον της, πυροδοτώντας ένα ανελέητο κυνηγητό ανά την υφήλιο.

Ο Άνθρωπος που Έβλεπε τα Τρένα να Περνούν

Στην κατεχόμενη από τους ναζί Τσεχοσλοβακία, ο νεαρός Μίλος, υπάλληλος σε έναν επαρχιακό σιδηροδρομικό σταθμό, ξεκινάει ένα ταξίδι σεξουαλικής αφύπνισης και συνειδησιακής ωρίμανσης, που θα τον οδηγήσει σε μια ηρωική πράξη αντίστασης κατά των Γερμανών.

Η Γιορτή της Μπαμπέτ

Η Μπαμπέτ είναι μια Γαλλίδα η οποία μετά τα γεγονότα της Κομμούνας βρίσκει καταφύγιο στη Δανία στο σπίτι δύο ανύπαντρων γυναικών σε ένα απομονωμένο ψαροχώρι. Ζει μαζί τους για χρόνια ως οικονόμος και όταν κερδίσει το λαχείο θα ξοδέψει όλη την περιουσία της για να ετοιμάσει ένα αξέχαστο ευχαριστήριο γεύμα.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share