Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 7/7 - 13/7: "Η Χαμένη Σκηνή", του διάσημου Κινέζου σκηνοθέτη Ζανγκ Γιμού και η υπερηρωική περιπέτεια "Marvel Thor: Love and Thunder"

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

7 Ιουλίου 2022 09:44
Οι ταινίες της εβδομάδας 7/7 - 13/7:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας. Από τις νέες ταινίες ξεχωρίζει το δράμα "Η Χαμένη Σκηνή", του διάσημου Κινέζου σκηνοθέτη Ζανγκ Γιμού, ενώ αρκετά εισιτήρια αναμένεται να κόψουν η υπερηρωική περιπέτεια "Marvel Thor: Love and Thunder", με τους Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Κρίστιαν Μπέιλ και το τρίτο σίκουελ της γαλλικής εμπορικής κωμωδίας "Θεέ μου τι σου Κάναμε; 3", με τον Κριστιάν Κλαβιέ.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε μερικά από τα καλύτερα θερινά σινεμά στην Αθήνα.

Η Χαμένη Σκηνή

Η κλεμμένη μπομπίνα μιας ταινίας γίνεται μήλον της έριδος ανάμεσα σ’ έναν περιπλανώμενο άντρα κι ένα μικρό κορίτσι στην επαρχιακή Κίνα της Πολιτιστικής Επανάστασης.

Thor: Love and Thunder

Όταν ο Γκορ, ο Σφαγέας των Θεών, απειλεί την ειρήνη στον γαλαξία, ο Θορ ενεργοποιεί ξανά τις δυνάμεις του ελπίζοντας να τον κατατροπώσει και μαζί να βρει ένα νέο νόημα στη ζωή του.

Το Μυστικό της Μαντλίν Κόλλινς

Στην Ελβετία η Τζουντίτ ζει με τον Αμπντέλ, με τον οποίο μεγαλώνουν μαζί τη μικρή Νινόν, ενώ στο Παρίσι είναι παντρεμένη με ένα μουσικό, με τον οποίο έχει δύο γιους. Ως μεταφράστρια ταξιδεύει συχνά και έτσι μοιράζει κρυφά το χρόνο της ανάμεσα στις δύο οικογένειες, μέχρι που αρχίζει να χάνει σταδιακά τον έλεγχο.

Θεέ μου τι σου Κάναμε; 3

Το ζεύγος Βερνέιγ ετοιμάζεται να γιορτάσει την 40ή επέτειο γάμου, όμως οι γαμπροί της πολυπολιτισμικής οικογένειάς τους βάζουν παράδοξα εμπόδια στα σχέδιά τους.

Το Μαχαίρι στο Νερό

Ένα ζευγάρι πηγαίνει σε μια λίμνη για να περάσει το σαββατοκύριακο στο μικρό γιοτ του. Στο δρόμο θα πάρει με οτοστόπ έναν νεαρό, ο οποίος θα τους συνοδέψει στο πλοίο. Εκεί θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι ανταγωνισμού ανάμεσα στους άντρες, το οποίο λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ασανσέρ Για Δολοφόνους

Ο Ζιλιέν δολοφονεί το σύζυγο της ερωμένης του, αλλά φεύγοντας παγιδεύεται στο ασανσέρ. Κι ενώ εκείνη τον αναζητά στο νυχτερινό Παρίσι, ένα νεαρό ζευγάρι που έχει κλέψει το αυτοκίνητό του μπλέκεται σε μια υπόθεση φόνου.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share