Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Καλοκαιράκι: Ώρα για θερινό σινεμαδάκι!

15 Ιουνίου 2022 15:16
Καλοκαιράκι: Ώρα για θερινό σινεμαδάκι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με θέα τον έναστρο ουρανό, μέσα σε ένα καταπράσινο και δροσερό περιβάλλον, παρέα με τις ωραιότερες ταινίες της σεζόν -και φυσικά με ένα XL ποπ κόρν και μια παγωμένη μπύρα- ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος Νοσταλγία στο Νέο Ηράκλειο υποδέχεται και φέτος τους φανατικούς θαυμαστές του, που θέλουν να απολαύσουν μια μοναδική κινηματογραφική open-air εμπειρία.

cine νοσταλγία ηράκλειο

cine νοσταλγία ηράκλειο

Το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το θερινό σινεμά και εκείνο με τη σειρά του στενά δεμένο με όλες μας τις παιδικές, εφηβικές και λοιπές αναμνήσεις, τις μυρωδιές του γιασεμιού, τις καλοκαιρινές φεγγαράδες, τα ερωτικά ραντεβού, τα κρυφά φιλιά και τα ασταμάτητα γέλια με τους φίλους μας. Μια εικόνα... χίλιες λέξεις!

cine νοσταλγία ηράκλειο

cine νοσταλγία ηράκλειο

Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα θα βρεις στη Νοσταλγία, που από το όνομά της και μόνο καταλαβαίνεις πως θα σε μεταφέρει σε άλλες εποχές, συνδυάζοντας παράλληλα και μια καλή ταινία, για να περάσεις μια βραδιά χαλαρή, διασκεδαστική και εποικοδομητική.

cine νοσταλγία ηράκλειο

Νίκος Μπάμπαλος, Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

>

Από το 1986 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, η Νοσταλγία κρατά συντροφιά τα καλοκαίρια σε δημότες και μη και έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια το σήμα-κατατεθέν της πόλης του Νέου Ηρακλείου αλλά και της Αθήνας γενικότερα. Με επιλεγμένες ταινίες, που συνδυάζουν τον εμπορικό με τον ποιοτικό κινηματογράφο, δεν υπάρχει αμφιβολία πως εδώ θα βρεις ό,τι επιθυμείς να δεις και μάλιστα μέσα σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη.

cine νοσταλγία ηράκλειο

Νίκος Σπυρόπουλος, Πρόεδρος ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ

>>

cine νοσταλγία ηράκλειο

Έφη Κανλή, Αντιπρόεδρος ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ

Ποτέ δεν είδαμε τη Νοσταλγία ως μια ψυχρή πηγή εσόδων. Πάντα την αντιμετωπίζουμε με τη ρομαντική ματιά των ανθρώπων που μεγάλωσαν και αυτοί μπροστά από την οθόνη της, έκαναν εκεί τα πρώτα τους ραντεβού, είδαν ίσως την πρώτη τους ταινία σε σινεμά. Πάνω από όλα θέλουμε να κληροδοτήσουμε αυτά τα συναισθήματα και στις νέες γενιές. Για αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν φιλοξενούμε νέα παιδιά, νέους ανθρώπους αλλά και τους μεγαλύτερους που έρχονται να περάσουν όμορφες καλοκαιρινές βραδιές και να.... Νοσταλγήσουν.>>

Γιατί και φέτος το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Νοσταλγία!

Info

Δημοτικός θερινός κινηματογράφος ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ: Κέας & Τερψιχόρης, Ηράκλειο Αττικής

Τηλ.: 210-2773731

Facebook: www.facebook.com/nostalgiasummer/

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share