Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 12/5 - 18/5: «Κατ' οίκον περιορισμός» και «Το Κορίτσι με το βραχιόλι»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

12 Μαΐου 2022 16:10
Οι ταινίες της εβδομάδας 12/5 - 18/5: «Κατ' οίκον περιορισμός» και «Το Κορίτσι με το βραχιόλι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο το «Κατ' οίκον περιορισμός» και «Το κορίτσι με το βραχιόλι» ξεχωρίζουν.

Κατ΄Οίκον Περιορισμός

Ένας καθηγητής πανεπιστημίου κατηγορεί το δήμαρχο της πόλης για οικονομικά σκάνδαλα, για να βρεθεί ο ίδιος κατηγορούμενος για υπεξαίρεση. Τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και πιέζεται από παντού για να δηλώσει ένοχος πριν από τη δίκη.

Το Κορίτσι με το Βραχιόλι

Η 18χρονη Λιζ δικάζεται για τον προ διετίας φόνο της καλύτερής της φίλης. Ο πατέρας και η μητέρα της, καθένας με διαφορετικό τρόπο, προσπαθούν να της συμπαρασταθούν, αλλά η ψύχραιμη απάθειά της τους προβληματίζει σε σχέση με την αθωότητά της.

Επιχείρηση Κιμάς

Στις αρχές του 1943, οι συμμαχικές δυνάμεις σχεδιάζουν μια μεγάλη καλοκαιρινή απόβαση στη Σικελία και αναζητούν έναν τρόπο να παραπλανήσουν τους Γερμανούς για τις προθέσεις τους. Από όλες τις ιδέες, τίθεται σε εφαρμογή η πλέον παράτολμη, με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Κιμάς».

Nayak: Ο Ήρωας

Ένας μεγάλος κινηματογραφικός σταρ ταξιδεύει με το τρένο από τη Βεγγάλη στο Νέο Δελχί για την παραλαβή ενός βραβείου. Στη διαδρομή θα συναντήσει μια σειρά από γλαφυρούς χαρακτήρες, οι οποίοι θα τον κάνουν να αναρωτηθεί για την αξία των προσωπικών και καλλιτεχνικών επιλογών του.

Οι Γείτονες Από Πάνω

Όταν η Άνα προσκαλεί σε γεύμα τους γείτονες του πάνω ορόφου, ο άντρας της Χούλιο δυσανασχετεί κι είναι αποφασισμένος να θίξει το θέμα των ενοχλητικών βογγητών που τους αναστατώνουν σχεδόν κάθε βράδυ. Έτσι, ξεκινώντας σε τεταμένο κλίμα, η επίσκεψη εξελίσσεται εντελώς απρόοπτα για όλους.

Το Μαύρο Κουτί

Ο Ματιέ Βασέρ είναι ένας ταλαντούχος ειδικός της γαλλικής Υπηρεσίας Αεροπορικών Ατυχημάτων. Αναλαμβάνει υπεύθυνος της έρευνας ενός πολύνεκρου περιστατικού, τα αίτια του οποίου φαίνεται να μην είναι τόσο ξεκάθαρα όσο πιστεύουν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Πύρινη Οργή

Ένα κορίτσι διαθέτει απειλητικές πνευματιστικές και πυροκινητικές ικανότητες, τις οποίες όμως δε γνωρίζει πώς απέκτησε. Οι προσπάθειές της να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις της θα ενταθούν, όταν ένας πράκτορας μιας μυστικής οργάνωσης επιχειρήσει να συλλάβει εκείνη και τους γονείς της, οι οποίοι κρύβουν το δικό τους ένοχο παρελθόν.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share