Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 5/5 - 11/5: «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και «Πικροδάφνες»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

5 Μαΐου 2022 09:56
Οι ταινίες της εβδομάδας 5/5 - 11/5: «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και «Πικροδάφνες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και οι «Πικροδάφνες» ξεχωρίζουν.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Η Αμέρικα Τσάβες, μια κοπέλα η οποία μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στο Πολυσύμπαν, εισβάλλει στον κόσμο του Στίβεν Στρέιντζ καταδιωκόμενη από δαίμονες. Αναλαμβάνοντας να την προστατεύσει, εκείνος θα ζητήσει τη βοήθεια της Γουάντα Μαξίμοφ.

Πικροδάφνες

Μια βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα μέσα από τα μάτια της Μπέτυς Βακαλίδου, της Εύας Κουμαριανού και της Πάολας Ρεβενιώτη, τριών τρανς γυναικών που δούλεψαν χρόνια ως σεξεργάτριες.

Full Time

Η Ζιλί, χωρισμένη μητέρα δύο μικρών παιδιών, ζει έξω από το Παρίσι, ταξιδεύει όμως κάθε πρωί ως το κέντρο του όπου δουλεύει ως καθαρίστρια σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Οι απανωτές απεργίες κάνουν τη διαδρομή της ολοένα δυσκολότερη, φέρνοντάς τη στα όρια της απόγνωσης όταν πρέπει να προλάβει μια συνέντευξη για τη δουλειά που πάντα ήθελε.

Δωμάτιο 108

Ο εξέχων πολιτικός Λουί Ντιριέ κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του, η οποία βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους. Μια φρενίτιδα ξεσπά στα μέσα ενημέρωσης, αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι πραγματικά αθώος ή ένοχος. Ίσως ούτε καν ο ίδιος.

Ο Πύργος του Downton 2: Μια Νέα Εποχή

Την ώρα που ένα κινηματογραφικό συνεργείο καταφθάνει στον πύργο των Κρόουλι για να γυρίσει μια βωβή ταινία, η γιαγιά Βάιολετ κληρονομεί αναπάντεχα μια βίλα στη νότια Γαλλία, κάτι που φέρνει στο φως το καλά κρυμμένο ερωτικό παρελθόν της.

100% Λύκος

Ο Φρέντι Λούπιν θα ήταν ένας συνηθισμένος έφηβος αν δεν ήταν απόγονος μιας οικογένειας λυκανθρώπων και γιος του αρχηγού της αγέλης τους. Την κρίσιμη στιγμή της διαδοχης, όμως, αντί να μεταμορφωθεί σε πανίσχυρο λύκο, γίνεται ένα φουντωτό κανίς.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share