Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 28/4 - 4/5: «Τα πάντα όλα» και «Η μνήμη του δολοφόνου»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

29 Απριλίου 2022 12:03
Οι ταινίες της εβδομάδας 28/4 - 4/5: «Τα πάντα όλα» και «Η μνήμη του δολοφόνου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο «Τα πάντα όλα» και «Η μνήμη του δολοφόνου» ξεχωρίζουν.

Η μνήμη του δολοφόνου

Ο Άλεξ Λιούς (Λίαμ Νίσον) είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για την διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό. Ο βετεράνος πράκτορας του FBI (Γκάι Πιρς), η Λίντα Άμιστεντ και ο μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ (Χάρολντ Τόρες) αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν το σωρό πτωμάτων που αφήνει στο πέρασμά του ο Άλεξ.

Τα Πάντα Όλα

Η Έβελιν, μία εξουθενωμένη Κινεζοαμερικανίδα, όχι μόνο δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον πατέρα, τον σύζυγο και την κόρη της, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τους φόρους της. Όταν της δίνεται η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα, τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει για αυτό που την περιμένει.

Kerr

O Τζαν επιστρέφει στη γενέτειρά του για την κηδεία του πατέρα του, όπου και γίνεται ο μοναδικός μάρτυρας ενός φόνου. Καταγγέλλοντάς τον στην αστυνομία, παγιδεύεται σε μια σειρά από παράξενα συμβάντα, ενώ στην πόλη κηρύσσεται απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο Κήπος των Φίντσι Κοντίνι

Στη Φεράρα του 1938, ο Τζόρτζιο, νεαρός Εβραίος της μεσαίας τάξης, μπαίνει στον κύκλο των πλούσιων, επίσης Εβραίων Φίντσι Κοντίνι. Ερωτευμένος από μικρός με την απρόσιτη κόρη τους Μικόλ, θα προσπαθήσει να την κατακτήσει την ώρα που οι αντισημιτικές διώξεις κορυφώνονται.

Άινμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου

Στα βάθη του Αμαζονίου, η φυλή της 13χρονης Άινμπο κινδυνεύει να εξαφανιστεί από την κατάρα του Γιακουρούνα. Για να τη σώσει, η μικρή Ινδιάνα θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι με συντρόφους το αδέξιο δίδυμο του αρμαντίλο Ντίλο και του τάπιρου Βάκα.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share