Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Οι ταινίες της εβδομάδας 31/3 - 6/4: «Πατέρας» και «Cunningham»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

31 Μαρτίου 2022 13:08
Οι ταινίες της εβδομάδας 31/3 - 6/4: «Πατέρας» και «Cunningham»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο ο «Πατέρας» και το «Cunningham» να ξεχωρίζουν.

Πατέρας

Απολυμένος χωρίς αποζημίωση και ζώντας με την οικογένειά του κάτω από τα όρια της φτώχειας, ο Νίκολα μαθαίνει πως η γυναίκα του αυτοπυρπολήθηκε διαμαρτυρόμενη. Κι ενώ εκείνη νοσηλεύεται, η Πρόνοια τον κρίνει ανίκανο ως πατέρα και στέλνει τα δύο παιδιά τους σε ανάδοχη οικογένεια. Τότε, αποφασίζει να πάει με τα πόδια μέχρι το Βελιγράδι για να συναντήσει τον αρμόδιο υπουργό.

Cunningham

Το πορτρέτο του Αμερικανού Μερς Κάνιγκχαμ, ενός από τους σπουδαιότερους χορευτές και χορογράφους του προηγούμενου αιώνα.

Morbius

Ο διακεκριμένος χημικός Μάικλ Μόρμπιους προσπαθεί εναγωνίως να βρει θεραπεία για τη σπάνια ασθένεια του αίματος από την οποία πάσχει. Η τελευταία του λύση είναι ο συνδυασμός ανθρώπινου DNA με DNA νυχτερίδας-βαμπίρ, ο οποίος μοιάζει να έχει θαυματουργά αποτελέσματα.

Τα Ρόδια του Ναγκόρνο - Καραμπάχ

Στο Ναγκόρνο - Καραμπάχ μέρος των Αρμενίων που ζουν στην υπό αμφισβήτηση περιοχή είναι πλέον υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν τα πατρογονικά εδάφη τους, συχνά βάζοντας φωτιά στα σπίτια και την περιουσία τους, προκειμένου να μην τα παραδώσουν στους νικητές Αζέρους.

Γυναίκες Μαχήτριες - Η Τριπλή Απελευθέρωση

Γυναίκες που από τη δεκαετία του ’30 στρατεύτηκαν στην αριστερά και κατόπιν στο ΕΑΜ και τον Δημοκρατικό Στρατό μιλούν για τους πολιτικούς, απελευθερωτικούς και κοινωνικούς αγώνες τους.

Sonic: Η Ταινία 2

Ο κακός Δρ. Ρομπότνικ ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και με την ισχυρή έχιδνα Νακλς στο πλάι του ετοιμάζονται να επιτεθούν στον ανυποψίαστο Σόνικ, ο οποίος πιστεύει πως έχει ξεμπερδέψει μαζί τους.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share