Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 24/2 - 2/3: «Σελήνη, 66 ερωτήσεις» και «Ένα πάθος»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

24 Φεβρουαρίου 2022 09:06
Οι ταινίες της εβδομάδας 24/2 - 2/3: «Σελήνη, 66 ερωτήσεις» και «Ένα πάθος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο η «Σελήνη, 66 ερωτήσεις» και το «Ένα πάθος» να ξεχωρίζουν.

Σελήνη, 66 Ερωτήσεις

Η Άρτεμη επιστρέφει ύστερα από χρόνια απουσίας στο πατρικό της, καθώς ο πατέρας της πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση και έχει ανάγκη τη βοήθειά της. Είναι η τελευταία της ευκαιρία να πλησιάσει τον αυστηρό και απόμακρο γονιό των παιδικών της χρόνων.

Ένα Πάθος

Μια χωρισμένη μητέρα ζει μια παθιασμένη ερωτική σχέση με έναν παντρεμένο Ρώσο διπλωμάτη, ο οποίος παραμένει μέχρι τέλους ένας μυστηριώδης και γοητευτικός ξένος. Αδυνατώντας να τον βγάλει από το μυαλό της, αρχίζει να γίνεται αυτοκαταστροφική.

Μια μέρα στη Σανγκάη

Η Τζιν Σι είναι βιολονίστα και ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βιέννη για να συνεχίσει τις μουσικές σπουδές της. Στα πρόθυρα της αναχώρησής της και τη μέρα που ανακοινώνει στο αγόρι της ότι πρέπει να χωρίσουν, γνωρίζει τον Πάνο, έναν Έλληνα αρχιτέκτονα που έχει φτάσει μόλις στη Σαγκάη.

Ο Μεσάζοντας

Ο Τράβις Μπλοκ είναι ένας βετεράνος πράκτορας ειδικών αποστολών του FBI. Μία απ’ αυτές, όμως, θα εξελιχθεί από απλή ρουτίνα σε επικίνδυνη συνωμοσία ενάντια στον αμερικανικό λαό και εκείνος θα αναγκαστεί να σταθεί απέναντι στους ανθρώπους που μέχρι πρόσφατα εμπιστευόταν τυφλά.

Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2

Ο Θιβετιανός σκύλος Μπάντι και η μπάντα του, οι True Blue, είναι πλέον μεγάλες διασημότητες στο χωριό τους. Όταν τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν περιοδεία με την ποπ σούπερ σταρ Λιτλ Φόξι, θα ανακαλύψουν ότι η φήμη έχει το τίμημά της, το οποίο θα δοκιμάσει την ειλικρινή φιλία τους.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share