Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 + 1 ταινίες στο Netflix που έχουν σπάσει τα ρεκόρ παρακολούθησης

Δεν πρέπει να τις χάσετε

18 Φεβρουαρίου 2022 12:44
4 + 1 ταινίες στο Netflix που έχουν σπάσει τα ρεκόρ παρακολούθησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κάθε άνθρωπος έχει αδιαμφησβήτητα το δικό του γούστο σε ταινίες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ταινίες που αρέσουν σχεδόν σε όλους. Ένα ηχηρό μήνυμα που περνάνε, μία πολύ δυνατή σκηνοθεσία ή σενάριο, μία συγκλονιστική βιογραφία... μπορεί να αφορούν όλο τον κόσμο και να συγκλονίζουν εκατομμύρια ανθρώπους.

Το Athensmagazine.gr εντόπισε 5 ταινίες στο Netflix που έχουν αγαπηθεί από πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων.

Παράλληλα, ανακάλυψε εδώ 4 ταινίες στο Netflix που είναι βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα και δεν πρέπει να χάσεις.

Bohemian Rhapsody

H ραγδαία άνοδος της βρετανικής μπάντας των Queen μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο ηγέτης τους, Φρέντι Μέρκιουρι παρατάει το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα. Εχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής.

6 Underground

Ένας δισεκατομμυριούχος στρατολογεί ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες, με τον όρο ότι θα δεχθούν να σκηνοθετήσουν τον θάνατό τους, ώστε να γίνουν μέλη μιας ομάδας που πολεμά τους παράνομους. Αυτή την φορά ο στόχος είναι ένας δικτάτορας που δεν διστάζει να ρίχνει χημικά στους κατοίκους της χώρας του.

Ο Σκοτεινός Ιππότης

Ο Μπάτμαν είναι αποφασισμένος να πατάξει το έγκλημα, και με τη βοήθεια του υπαρχηγού Τζιμ Γκόρντον και του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, επιχειρούν να διαλύσουν όσες εγκληματικές οργανώσεις έχουν απομείνει και μαστίζουν την πόλη. Η συνεργασία αποδεικνύεται αποτελεσματική, αλλά σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν ανερχόμενο εγκληματικό εγκέφαλο, γνωστό στους τρομοκρατημένους κατοίκους της Γκόθαμ, ως Τζόκερ.

Interstellar

Σε ένα μέλλον όπου το περιβάλλον έχει καταστραφεί, και η τροφή γίνεται όλο και πιο σπάνιο αγαθό, ένα ταξίδι πέρα από το γαλαξία είναι το μόνο που μπορεί να προσφέρει ελπίδα στην ανθρωπότητα.

Το INTERSTELLAR εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας εξερευνητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια.

Μια Σχέση Στοργής

Η ταινία εστιάζει στο ανατρεπτικό και συναρπαστικό ταξίδι ενός άστεγου έφηβου, που βρίσκει σπίτι, αγάπη, οικογένεια και καταφέρνει να αναδειχθεί σε αστέρι του μπέιζμπολ.

O Μάικλ Όχερ γνωρίζει λίγα πράγματα για την οικογένεια του. Ακόμα λιγότερα γνωρίζει για τα σπορ. Αυτό, που ξέρει καλύτερα ο άστεγος νεαρός, είναι οι δρόμοι και τα σκοτεινά σοκάκια του Μέμφις.

Η καλοαναθρεμμένη Λι - Αν Τουόχι ξέρει ελάχιστα για τον κόσμο του Μάικλ. Ωστόσο όταν εκείνη και ο νεαρός συναντιούνται, εκείνος βρίσκει ένα σπίτι και η οικογένεια Τουόχι όμως βρίσκει κάποιον, που της αλλάζει τη ζωή: έναν νέο αγαπημένο γιο και αδελφό. Ο εύσωμος και περιθωριακό νεαρός με τη βοήθεια και την υποστήριξη της νέας του οικογένειας και ιδίως της Λι – Αν κατορθώνει να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να αναδειχθεί στο νέο αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου…

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share