Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας 17/2 - 23/2: «Η μέθοδος των Γουίλιαμς» και «Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται»

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

17 Φεβρουαρίου 2022 11:13
Οι ταινίες της εβδομάδας 17/2 - 23/2: «Η μέθοδος των Γουίλιαμς» και «Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σινεμά: Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας, οι οποίες είναι πολλών ειδών, ωστόσο «Η μέθοδος των Γουίλιαμς» και «Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται» ξεχωρίζουν.

Η μέθοδος των Γουίλιαμς

Η ταινία του Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν «Η μέθοδος των Γουίλιαμς» με θέμα την πορεία προς την κορυφή για τις διάσημες αδελφές τενίστριες Βένους και Σερένα Γουίλιαμς είναι υποψήφια για 6 βραβεία όσκαρ, με πιο πιθανό εκείνο της κατάκτησης του Α’ Ανδρικού Ρόλου από τον Γουίλ Σμιθ που θα είναι το πρώτο της καριέρας του.

Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται

Η επανένωση των Γκάι Ρίτσι και Τζέισον Στέιθαμ μετά από 15 χρόνια σηματοδοτεί την δημιουργία της καλοστημένης περιπέτειας «Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται» που αποτελεί διασκευή του γαλλικού αστυνομικού θρίλερ «Η χρηματαποστολή» του 2004.

Uncharted

Το τρίτο εμπορικό χαρτί της εβδομάδας δεν είναι άλλο από το «Uncharted» του Ρούμπεν Φλάισερ, μια μάλλον δειλή απόπειρα του Τομ Χόλαντ να ξεφύγει από τη σκιά του Πίτερ Πάρκερ / Spider- Man με την πλοκή να πατάει σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών.

Φύλακας αδερφός

Το τουρκικό «Φύλακας αδερφός» είναι ένα συγκινητικό δράμα για τους δεσμούς πραγματικής φιλίας και το κουράγιο ενός παιδιού να βοηθήσει τον άρρωστο φίλο και συμμαθητή του σε πολύ αντίξοες συνθήκες, σε ένα αυστηρό σχολείο αρρένων στα βάθη της Ανατολίας.

Μυστικά της αδερφής μου

Τέλος, τα «Μυστικά της αδερφής μου» της Αιγύπτιας Αϊτέν Αμίν ήταν η επίσημη πρόταση της χώρας της για τα φετινά όσκαρ και κριτικάρει την επίδραση του ίντερνετ στις ζωές των νέων κυρίως ανθρώπων μέσα από μια σχηματική αλλά και τρυφερή ιστορία διπλής ενηλικίωσης.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share