Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5 ταινίες στο Netfix για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν είσαι single

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου!

10 Φεβρουαρίου 2022 15:09
5 ταινίες στο Netfix για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν είσαι single
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναμμένα κεριά, νόστιμο φαγητό και μία καλή ταινία στο Netflix, μπορούν να είναι η βραδιά σου για τον Άγιο Βαλεντίνο ακόμα και αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό. Μπορείς να κάτσεις μόνη σου σου στον καναπέ σου να φτιάξεις ωραία ατμόσφαιρα, να φας κάτι που σου αρέσει πολύ και να απολαύσεις μία ταινία.

Παράλληλα, ανακάλυψε 4 ταινίες στο Netflix που είναι βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα και δεν πρέπει να χάσεις.

Είναι καλό να περνάς ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και να του θυμίζεις πόσο τον αγαπάς και πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί του.

Στο Athensmagazine.gr εντοπίσαμε 5 ταινίες στο Netflix, ιδανικές για όσους singles.

Single στα Σοβαρά

Με φόντο το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, το Single στα Σοβαρά αφηγείται την ιστορία της ορκισμένης μονογαμικής Ντινέο, η οποία εξερευνά τον σύγχρονο κόσμο του φλερτ παρέα με την κολλητή και συνεργάτιδά της, την αλλεργική στη δέσμευση Νόν.

Όταν η Ντινέο γνωρίζει τον Λούνγκα, που δίνει την εντύπωση ότι είναι ο άντρας των ονείρων της, αρχίζει να αποκαλύπτει τι θέλει από τη ζωή και τον έρωτα, ενώ παράλληλα η Νόνι ζει κι αυτή τη δική της ιστορία με τον Μαξ, τον ιδιοκτήτη μπαρ με χρυσή καρδιά. Οι απίστευτα κωμικές περιπέτειες της Ντινέο και της Νόνι αποδεικνύουν την υπέροχη δύναμη της δυνατής φιλίας.

Dirty Dancing

Η νεαρή Φράνσις Χάουζμαν ξεκινά τις θερινές διακοπές με την αδελφή της και τους συντηρητικούς γονείς της στη κατασκήνωση που πηγαίνουν κάθε χρόνο. Ένα ακόμα βαρετό καλοκαίρι προβλέπεται για τη Φράνσις μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Τζόνι, τον δάσκαλο χορού της κατασκήνωσης. Αρκετά μεγαλύτερός της και περιζήτητος από τις γυναίκες θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της και θα αναστατώσει τη μυαλό της. Όταν ένα πρόβλημα υγείας αναγκάσει την παρτενέρ του να αποσυρθεί από το διαγωνισμό χορού που έχει διοργανωθεί, η Φράνσις θα καταφέρει να πάρει τη θέση της. Τα μαθήματα χορού που έκανε κρυφά από όλους δε θα ανατρέψουν μόνο τις προβλέψεις των παρισ-ταμένων εκείνη τη νύχτα αλλά και την ίδια της τη ζωή…

Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες

H Αντι είναι μία δημοσιογράφος που γράφει σε ένα γυναικείο περιοδικό ανάλαφρα θέματα, θα ήθελε όμως να ασχοληθεί με κάτι πιο σοβαρό όπως η πολιτική ή το περιβάλλον. Ωστόσο, αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για όλα αυτά που κάνουν οι γυναίκες και απωθούν τους άντρες. Για να μπει καλά στο πνεύμα του άρθρου, αποφασίζει να τα εφαρμόσει και η ίδια για δέκα ημέρες

Ο Μπεν δουλεύει σε μια διαφημιστική εταιρεία και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την επαγγελματική του επιτυχία μπορεί ακόμα να βάλει και στοίχημα. Έτσι για να αποδείξει τις ικανότητες του, στοιχηματίζει ότι μπορεί να κρατήσει ένα δεσμό με οποιαδήποτε γυναίκα για πάνω από δέκα μέρες.

Διαλέγει όμως λάθος γυναίκα: την Αντι!

Eat Pray Love

H Λιζ Γκίλμπερτ (Τζούλια Ρόμπερτς) στα τριάντα της είχε όλα όσα θα επιθυμούσε μία σύγχρονη γυναίκα: ένα σύζυγο, ένα ωραίο σπίτι, μια πετυχημένη καριέρα! Όμως, όπως και πολλές άλλες, ένιωθε χαμένη, μπερδεμένη προσπαθώντας να βρει τι πραγματικά ήθελε στη ζωή της. Με φρέσκο το διαζύγιό της και τον εαυτό της μπροστά σε ένα μεγάλο «σταυροδρόμι» στη ζωή της, η Λιζ αποφασίζει να ταρακουνήσει τα νερά.

Ξεκινάει για ένα ταξίδι στον κόσμο, αναζητώντας τα τρία πράγματα που της λείπουν περισσότερο: την απόλαυση, την πίστη και την ισορροπία. Στην Ιταλία ανακαλύπτει την αληθινή ευχαρίστηση στο φαγητό, τη δύναμη της προσευχής στην Ινδία και, εντελώς αναπάντεχα, την εσωτερική ηρεμία και ισορροπία της αληθινής αγάπης στο Μπαλί. Βασισμένη στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ, η ταινία αποδεικνύει πως υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να γνωρίσεις τον κόσμο.

The Holiday

Μια φιλία αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έχουν ένα και μόνο κοινό σημείο επαφής: είναι και οι δύο μόνες! Η μία είναι Αμερικάνα και η άλλη Βρετανή. Αλλάζουν σπίτια για δυο βδομάδες κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών και αλλάζει όλη τους η ζωή… Στην Αγγλία, η πρώτη ερωτεύεται τον αδερφό της δεύτερης, η οποία με τη σειρά της, γνωρίζει ένα γοητευτικό μουσικό στο Λος Άντζελες. Λίγο αργότερα και οι τέσσερις θα βρεθούν στο Λονδίνο για να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά…

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share